Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nisam se osjećao loše'

Šef mu rekao da hitno ode liječniku i tako mu spasio život

liječnik
Foto: Ilustracija: Marijan Sušenj/Pixsell
07.01.2016.
u 18:55

Tog dana u travnju, kada je otišao u bolnicu i završio u kritičnom stanju, 58-godišnji Mike Bell is Teksasa probudio se osjećajući se dobro.

Šef jedne trgovine automobilima u SAD-u dokazao je zašto je važno da zaposlenici uzmu bolovanje nakon što je pomogao spasiti život jednom od njegovih voditelja prodaje tako što mu je kazao da ode liječniku.

Mike Bell iz McKinneya u američkoj saveznoj državi Teksas prošao je operaciju srca i liječenje nakon što je infekcija krvi do koje je došlo zbog upaljenog zuba dovela do toga da mu, dok je kašljao, pukne aorta, javlja ABC News.

Tog dana u travnju, kada je otišao u bolnicu i završio u kritičnom stanju, 58-godišnji Bell probudio se osjećajući se dobro. Međutim Gus Rodriguez, njegov šef u trgovini automobilima, nije smatrao da Bell izgleda dovoljno zdravo da ostane na poslu.

– Stvarno se nisam osjećao tako loše. Osjećao sam laganu vrtoglavicu – prisjetio se Bell dana kada je otišao u bolnicu. Od tada se potpuno oporavio te danas ponovno radi.

Moj šef rekao je: "Mike izgledaš kao... moraš otići liječniku i vidjeti što se događa – ispričao je Bell.

Nekoliko sati poslije Bell je bio u bolnici. Srušio se na putu do rengena te je završio na hitnoj operaciji. Liječnici su otkrili da je imao puknuće na aorti zbog čega su mu se pluća punila krvlju.

Dr. Mark Pool, kardiokirurg, kazao je da bi bez brze intervencije umro u nekoliko sati. No operiran je te se uspješno oporavio. 

>> Medicinski uspjeh: Hrvatski kirurzi na zagrebačkom Rebru ugradili prvo umjetno srce

Komentara 6

RA
rajmar
20:01 07.01.2016.

kod nas moras najavit gazdi unaprijed,uzet godisnji,i onda te jos pita:pa jel bas moras?i onda ti jos ne da placu godinu dana.ja sam to dozivio,a gazda je dozivio bliski susret sa pajserom.inace covjek dobar ko kruh.

SA
sabro
07:12 08.01.2016.

ma to je neki mekuasc,,dodji u RS /Zvornik dr,Ljubomir/da vidis zubarsku higijenu,,ni rukavica ni pranja ruku,ni dezinfekcije,,nista,,a svi imaju diplome primarijusa,neplacaju porez,,i nikakvih infekcija..ljepota..

IM
Immanuell
09:51 08.01.2016.

To je gazda, a ne ove naše krkančine primitivne...... Sorry, ne mislim na sve generalno, ali da ih ima, ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije