Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANIEL MARKIĆ
Povratak na članak

Šef SOA-e: Hrvati koji se nalaze u grčkim zatvorima nisu ni svjesni težine optužbi s kojima se suočavaju

Ne zaboravljamo da ono što su napravili nije dobro i pokušat ćemo to u budućnosti spriječiti, rekao je Markić

Komentari 33

Avatar Asterix
Asterix
12:31 22.08.2023.

Naravno da nisu svjesni. Oni to doživljavaju kao igru i razbibrigu. Od kada se to dječja igra kažnjava... ah, i ti Grci.

VL
JR
Jr48
14:13 22.08.2023.

Samo nemojte od ovog praviti neke teorije urote i slične konstrukcije. Ovo je dogovorena tučnjava dva krda istog mentalnog sklopa pri čemu je "naše" krdo prevalilo 1400 km da dode na teritoriju drugog krda i potuku se s njima pri čemu ih napušta fortuna i njegove vođe i nisu uspjeli proći lišo kao puno puta nego su u pržun potrošni a ovima grčkim istražiteljima se baš i ne žuri tako da ekipa ima vremena analizirati situaciju u koju su upali pa slijedom toga izvući pouke za budući život i nešto korisno učiniti ili nastaviti gubiti životno vrijeme na ovakve budalaštine .

VL
LE
lector2corrector
12:33 22.08.2023.

Ne mogu biti ni svjesni, jer ste ih razmazili. Najprije uredite svoje dvorište pa tek onda docirajte Grcima što i kako trebaju raditi.

VL
SA
samader
11:53 22.08.2023.

Što se ima istraživati i trošiti uzaludno grčko vrijeme novac i resurse. Dečki su probisvjeti i ne trebaju nam u Hrvatskoj, Šutili su za vrijeme korone i prihvatili su kovid putovnice. Nemamo nikakvo sažaljenje prema njima, sretno ljetovanje u Grčkoj!

VL
Avatar 365dias
365dias
12:44 22.08.2023.

hr-sigurnosne službe obavijestile su grke da stotinjak bbb-huligana dolazi u grčku praviti nerede. dakle da dolaze činiti KAZNENO DJELO. po zakonu rh, policija je MORALA zaustaviti tu grupu jer je u trenutku njihova polaska to kazneno djelo već POČELO TEĆI!!! nije mi jasno zašto nitko ne potegne pitanje PROPUSTA hr policije - da su oni napravili ono što su PO ZAKONU BILI DUŽNI napraviti, do zločina ne bi ni došlo.

VL
ZA
zagabria4
13:01 22.08.2023.

To se desi kada država izgubi suverenitet pa onda i obična navijačka tuča postane 'teška optužba' i nikom ništa. Naravno u Grčkoj zemlji bezakonja a naši se prave fini prema Grcima. Da je Tito ili Tuđman živ izašli bi oni za tjedan nada makar vojnom intervencijom. Glasajte i dalje za iste, drugi put će zaglaviti vaša djeca bez pomoći ikoga

VL
ZA
zagabria4
13:07 22.08.2023.

Čovjek bi očekivao i da će i100 Grčkih navijača dočekati 'teške optužbe'. Tako je to u EU zemlji pravde. Srljajmo i drugi put u nakarade zajednice

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
12:25 22.08.2023.

Ne razumijem,zašto ista ekipa,bez ovoga iz SOA-e,ne ode po one vrijedne,poštene i primjerne građane (za njih ne treba šef SOA-e),koji su otišli raditi u Irsku,Njemačku i druge zapadnoeuropske države,da nam se vrate.

VL
TG
tgar
12:46 22.08.2023.

Gospodine vi kao čelnik soe, dajte si truda i smanjit kriminal među političarima da bi se smanjile razlike u društvu, pa će biti manje bunta manje podjela, a ne tražite način da na sebi najlakši način lomite kolač prema klincima, Pošto ste ravnatelj soe znači da ste političar, jer kod nas nema neovisni institucija i nema potrebe da se sramotiti kojekakvim glupim izlaganjima

VL
DU
Deleted user
12:12 22.08.2023.

Mogu ih optužit i za kanibalizam,to je pravo grčkih tužitelja.Na njima je da dokažu krivnju,a oni će razvlačit proces,i tu je bed BBB. Očito će ih zadržat mjesecima.To je još jedan primjer bezakonja, kako u HR tako u Grčkoj. Pravo na brzo suđenje važno je koliko i pravo na pravedan proces. Jedno je što im stavljaju na teret,drugo je što su radili. BBB-ima nije bilo zabranjeno doć u Grčku,već uć na stadion.Oružje kako čitamo nisu nosili- već su ga dobili. Tuča je bila dogovorena, što govori da je sustav zakazao. AEK-ovi navijači nisu anđeli,već su čekali s noževima i toljagama.Po onoj "dragi gosti -čuvajte kosti".A stradali "mirni mladić iz kafića" u tren se pretvori u vrhunskog huligana opremljenog fantomkom,motociklističkom kacigom za kog je slikopisom dokazljivo da je sudjelovao u neredim.Bome i jurišao u prvim redovima. Ravnatelj SOA-a o pravu malo zna.Ne znam kakav je grčki zakon i što se kod njih podvodi pod kazneno djelo,ali kod nas 99% "grčkih" Boysa nije više zgrješilo od 800 eura prekršajnog naloga.

VL
DU
Deleted user
12:31 22.08.2023.

U komentarima se vidi kolika nam je "kultura civilnog društva"i lakoća mlaćenja tuđim k... po gloginjama. Hrvati kao i južniji (a tim i tužniji) Grci znaju samo za krvarinu.Kakva zakon i presumpcija nevinosti.Odmah na gingolu s njima.Neka vise. Ravnatelj SOA "mrači" ,ako ne zna "istrgovat" da ih vrati kući nije za taj posao.Sve ima cijenu,život uči.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.