Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon katastrofe u Vrgoračkom kraju
Povratak na članak

Šef Hrvatskih voda najavio projekt vrijedan više od 100 milijuna kuna za rješavanje poplava

Realno je očekivati da će nam za to trebati pet godina, izjavio je Đuroković novinarima prilikom obilaska poplavljenog područja u Kokorićima pokraj Vrgorca

Komentari 7

PR
prokurator
23:28 13.12.2020.

"Šef Hrvatskih voda najavio projekt pranja novca u kojem će zamračiti više od 100 milijuna kuna za rješavanje poplava."

VL
SP
spoter
20:56 13.12.2020.

G Đurković vaša ostavka je jeduno mjerilo , jeli moralo doć prvo do poplava pa onda da se počne razmišljat o sprečavanju istih. Samo u Hrvatistanu se događa , jer se postavljaju "stručni" ljudi na pozicije gdje se odlučuje ouje o ljudskim sudbinama dokle.

VL
VI
vidum
19:23 13.12.2020.

Problem ne poznajem dovoljno dobro, pa ću vjerojatno reći nešto krivo. Razmišljam o tome da bi bilo puno jeftinije izgraditi desetak novih kuća na povišenom terenu, umjesto ovih koje poplavljuju.

VL
DU
Deleted user
07:53 14.12.2020.

Što ste radili do sada? Sada vam odjednom treba 5 godina, koja hrpa mlatimudana iz HDZ-a! Zahvalite se HDZ-u Vrgorčani, to je ionako oduvijek bio vaš prvi izbor!

VL
DU
Deleted user
07:42 14.12.2020.

Šef Hrvatskih voda je iz HDZ-a, što mislite što bi tu moglo poći po zlu? Vidjeli ste kada čovjek brani svoje kuče zbog nesposobnih uhljeba završi u zatvoru a ovi iz voda niti ne znaju tko je odgovoran za ustave!!! Bitno je da HDZ zna, i neka vas pljačka, zaslužili ste!

VL
MA
marijaqwer
19:43 13.12.2020.

Svakako je jeftinije preseliti postojeće ( ugrožene ) kuće, ali je očito da se postojeći tunel ne koristi. Ako ima kapacitet 80 kubika u sekundi to je 6,9 mil kubika dnevno , što može odvesti i najveće količine padalina na tom slivnom području.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.