Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pad cessne na braču
Povratak na članak

Šef HGSS-a: Mjesto gdje se srušio avion je jako nepristupačno, potrebno se probijati kroz makiju i kamenje

Koliko god težak teren bio, mi ćemo se na njemu snaći. Radimo svi najbolje što se može, a sve to pokušavamo napraviti na opću korist - rekao je Josip Granić

Komentari 4

Avatar patkovic
patkovic
13:02 28.06.2022.

pa priđite ruskim letrokopterom i nek se neko spusti

VL
DU
Deleted user
14:54 28.06.2022.

Ma daj, pa ima vas "mali milijun" na državnoj cici?! Nitko, ni jedna država slična, po površini, ali i po broju stanovnika, nema ovoliko ("telac po glavac") dobro odjevenih i opremljenih "spašavatelja" (uglavnom turista u japankama, na Biokovu, ne i pravih, ugroženih stanovnika, od pravih, elementarnih ili drugih nepogoda!, te ljude spašava HV) kao RH. HGSS- "šarena/nefunkcionalna" laža.

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
13:12 28.06.2022.

Opet? Ti mali sportski zrakoplovi padaju kod nas k’o muhe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.