Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLINIKA ZA INFEKTIVNE BOLESTI
Povratak na članak

Sedmero oboljelih od ospica u Zagrebu: Ne zna se izvor zaraze za šest pacijenata

Tri osobe su hospitalizirane. Dvoje pacijenta još uvijek je na Klinici, dok je jedna pacijentica puštena kući.

Komentari 15

Avatar KeK_LoL_JK
KeK_LoL_JK
12:26 18.09.2019.

Raspon dobi je od 20 do 55 godina.? "nisu bili cijepljeni", dajte molim vas! kako je to moguće?

VL
DU
Deleted user
14:45 18.09.2019.

Bilo bi zgodno pogledati arhivu vijesti kada se prošle godine pisalo o izbijanju ospica...čini mi se, također u vrijeme polazaka u školu kada se masovno cijepi jedna generacija. Imali javno dostupnih podataka kakvim sojevima ospica su zaraženi ljudi i mogu li cijepljena djeca biti izvor zaraze naročito obzirom da je poznato da oni kao nuspojavu mogu imati blaži oblik bolesti.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
12:51 18.09.2019.

Zašto se ospice zovu Dječja bolest? Zato što ima najblaže simptome kad se preboli u dječjoj dobi. Zato i jesu milijunima godina djeca prebolijevanjem ove bolesti stjecala doživotan imunitet. Istinski imunitet krda.

VL
Avatar essek22
essek22
12:26 18.09.2019.

Gdje su sad oni debili što se bore protiv cijepljenja?! A najgore me raspizdi to što su oni svi cijepljeni jer je u onom režimu to bilo obavezno...Da se razumijemo, mrzim komuniste i komunizam ali i u našem društvu sloboda mora biti ograničena kad je u pitanju ugrožavanje zdravlja drugih ljudi!

VL
OB
Oblivion
09:39 18.09.2019.

Moje dijete zbog zdravstvenih razloga nije mogla primit cjepivo, i sad moram strepiti zbog takvih idiota jer bi ospice za nju mogle biti pogubne

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.