Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALI NA ISPITU
Povratak na članak

Sedlar: Žalit ću se, nisam poricao holokaust

Godišnji izvještaj američkog State Departmenta o stanju vjerskih sloboda izazvao reakcije

Komentari 84

KO
komunikolog
10:45 18.08.2017.

Glavašević i Milošević su oduševljeni izvješćem! Čudno?

VL
DU
Deleted user
10:36 18.08.2017.

Sedlar ima posla s belosvetskim hostaplerima. Zasto se braniti od zlocinaca koji danas ubijaju tudju djecu po avganistanu ili siriji?

VL
DU
Deleted user
10:50 18.08.2017.

Istina o Jasenovcu kad je vec dijelom tema davbo je izrecena. Na ideoloskom sudjenju Andriji Artukovicu gdje je doticni jasno rekao: Tamo (U Jasenovcu) su kosti mojih vojnika!

VL
DU
Deleted user
10:40 18.08.2017.

Ako sam dobro shvatio srpskim svećenicima i četnicima treba dozvoliti pjevati četničke koljačke koračnice a srpske novosti mogu nekažnjeno sijati mržnju pod skutima performansa,slobode i sličnih poštapalica .

VL
NE
Neonacionalist
10:52 18.08.2017.

Evo zašto se nikad neće ni saznati prava istina o Jasenovcu jer se to i dalje drži kao tabu tema u koju se ne smije dirati a onaj tko pokušava doči do novih saznanja se odmah osuđuje kao revizionist ,, poricatelj holokausta , simpatizer fašizma i koje već etikete ne lijepe . Drugo , postoje i jasni politički razlozi , ja sam poprilično uvjeren da se u beogradskim tajnim arhivima krije tajna Jasenovca i da se detaljno zna sve što se tamo događalo kao i što je sva arhivska građa iz NDH tamo uredno pohranjena a njima tamo u Bg naravno da nije stalo da se sazna prava istina jer Jasenovac je još i dalje vrlo politički aktualan a izgleda da će biti još jako dugo , možda se istina uspije saznati za nekih 500 godina kad to zaista bude posve nebitno i zaista samo stvar povjesničara lišena bilo kakve politike i nadasve politikanstva.

VL
AM
AMD------------------------
12:38 18.08.2017.

sedlar je blize istini,znaju to i mjerodavni u americi . poenta je,potvrdi ludjacima kapital od kojega zive jer istina ih nezanima !

VL
Avatar utunelu
utunelu
10:51 18.08.2017.

ovako bi treba glasaiti odgovor mvp-a "Poštovani kao sta znate Hrv je ostvarila svoju samostalnost pobjedom protiv fasitickih snaga jna komunista i cetnika,agresijom koja je izvedena 91.95 u oružanoj akciji oslobodeno je cijeli teritorij RH od okupacijskih snaga.Mi kao svaki narod imali smo potpuno pravo oslobodit svoj teritorij.Vase saopcenje ne odgovara relanoj situaciji u rh,takoder vi niste upoznati da nakon pobjede 95 ostali su promoteri jna i cetnicke agresije,skriveni pod navodnom demokracijiom , sireci lazi i duboke neistne o domovini o kojoj zive.Ti promoteri koriste svaku priliku tuzakajuci RH razlicitim istovjetnim protuhrv udruga u inozemstu,ne prihvacajuci i omolozavajuci samostalnost rh ,sto je protuzakonit cin usmjeren protiv poretka neovisne i medunarodne priznate drzave.Slijedeci put molimo vas da priopcenjima ne sireti fasisticki cetncku propagandu ne znajuci pravu istinu."

VL
DU
Deleted user
11:39 18.08.2017.

vidi se tko je zadovoljan sa izvjescem i pametnom dosta.tko je ubio Glavasevica!?sdpeovci se ponasaju kao da nismo imali rat protiv jna i cetnickih fasista iz Srbije.koliko znadem,nitko nije dirao Zidovsku zajednicu u Hrvatskoj,a i oni bi trebali pokazati malo razumijevanja za tu plocu palim hosovcima u Jasenovcu jer ti hosovci nemaju nista zajednicko sa onima iz II svetskog rata.

VL
GU
Gustirna
18:22 18.08.2017.

Interesantno da obamina komunisticka vjestica iz buzina nije uopce uzela u obzir izjavu svog komunistickog druga mesica...."tko je dosao u ustaski jasenovac bio je spasen"...iz svega je vidljivo da je crvena vjestica iz buzina koristila samo podatke koje su joj servirali saraf novinari,cetnici,jugofasisti iz sdp-a,jugofasisticke udruge,lezbijke,pederi i pedofili...

VL
GU
Gustirna
18:15 18.08.2017.

A kome ces se zaliti...state department ti nece ni odgovoriti ...ili ce ti reci da se zalis obaminoj komunistickoj veleposlanici u buzinu...navalila smrdljiva vjestica na fasiste kako bi prikrila 120 miljuna zrtava njezinih komunista....

VL
KA
kamenjar0404
18:08 18.08.2017.

NATO bombardira fašiste i fasizam a koliko znam jedino su Srbiju u Europi poslije drugog rata rasturili!!!!

VL
RI
rimac444
20:58 18.08.2017.

To je izvješće koje svakodnevno iznosi, orjuna, titovi zločinci, svi koljači hrvatskog naroda koji se predstavljaju antifašistima

VL
PR
prečko
17:57 18.08.2017.

kada ćete jednom shvatiti da su se ustaše borile za hrvatsku državu a partizani za smrdoslaviju!

VL
Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
16:03 18.08.2017.

samo brisite. jeli ovaj portal otvoren samo za cetnike komunjare i domace jude u koje i vi spadate poz... od HOSa

VL
PR
prečko
17:54 18.08.2017.

ovaj izvještaj su pisali jugokomunjare i četnici na čelu sa doktorom/ha,ha,ha/ jusupovićem!

VL
GU
Gustirna
18:40 18.08.2017.

Nadam se da nece za rusiju state department napisati kako se bude i velicaju boljsevici...koji su bili pretezito zidovi...koji su sto sami sto sa staljinom pobili samo u sibirskim gulazima oko 40 miljuna ljudi...zasigurno nece spominjati zidovske zlocine...i vidi vraga ,svakodnevno se prica o holokaustu nad zidovima ali nikako o holokaustu koji su pocinili boljsevicki zidovi nad slavenskim narodima...ti zidovski boljsevici vlastorucno su streljali cijelu carsku obitelj romanovih ukljucujuci djecu,pa cak i njihove kuvne ljubimce...tako to radi crvena antifasisticko zidovska genocidna opancarija....tko sumnja u moje rijeci neka potrazi knjigu "7000 dana u sibiru"....

VL
KA
kamenjar0404
16:12 18.08.2017.

U Europi je NATO bombardirao samo genocidnu Srbiju i vise nikoga !!!!

VL
DU
Deleted user
15:29 18.08.2017.

Zasto su 1954 godine godine po nalogu SUBNOR-a prekinuta iskapanja u Jasenovcu.Prve cetiri jame su zatrpane i muk do danasnjih dana. Interesantno a nasi? sute....i ....sute..Zar nisu nasli pokopane marsijance?

VL
KA
kamenjar0404
15:55 19.08.2017.

Jasenovac je grobnica hrvatskih branitelja i civila,koje pobise cetnicko-partizanski krvnici 45-e, isto kao i Ovcara !!!!

VL
DU
Deleted user
15:24 18.08.2017.

Zasto se hrvatski politicki vrh ne osudi istrazivati mit o Jasenovcu kojeg su stvorile veliko srpske politike s domacim izdajicama u svrhu ocuvanju mita o zlocinackom i genocidnom hrvatskom narodu. U tom vremenu na tlu Hrvatske nije postojala niti jedna jedna fasisticka ili nacisticka stranka.Zar su fasisti bili oni kojima je jedini cilj bio stvaranje hrvatske drzave.Tada pola Europe stalo je uz Njemacku radi svoga spasa od rusa a mi od srba.Jedino mi hrvati postali smo i ostali fasisti.Cak su velike hrvatine u danasnjoj hrvatskoj drzavi dozvolili nadopunu zrtava s laznim imenima u Jasenovcu koji nikad s nogom nisu stali u Jasenovac. ZASTO ?Pa za koga to hrvatski politicari rade i kome oni to sluze? pitanje je sada.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.