Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAKO MLADI, A VEĆ U PROBLEMIMA

Sedam maloljetnika sumnjiči se za više krađa. Krali kolače, cigarete, novac...

Krađa automobila
Luka Stanzl/PIXSELL
07.12.2021.
u 16:06

Sumnjiče se i da su početkom studenoga u Ulici Palazzine 66-godišnjakinji otuđili Renault Megan, pulskih oznaka

Sedam maloljetnika, pet mladića i dvije djevojke sumnjiče se za ukupno 12 krađa, koje su počinili u pravilu, kako se sumnja u parovima, odnosno u raznim kombinacijama u kojima su bila po dva počinitelja.  

Kako je priopćila pulska policija, sumnja se da su prvu provalu počinili u Radićevoj ulici, gdje su sredinom listopada nasilno ušli u skladište trgovine i otuđili energetska i alkohola pića. U Tomasinijevoj ulici su tijekom studenoga tri puta provalili u isti ugostiteljski objekt te su svaki put otuđili novac i alkoholna pića. Vlasnik je oštećen za više tisuća kuna. U istoj ulici provalili su i u kiosk, iz kojeg su otuđili novac i cigarete te su 57-godišnju vlasnicu oštetili za više tisuća kuna.

Nadalje, sumnjiči ih se da su tijekom studenog  provalili  u Mazdu pulskih oznaka, koja je bila parkirana u Scalierovoj ulici te su iz automobila otuđili torbu sa sportskim dresovima i drugom sportskom opremom, novac i dokumente. I tu je šteta  bila više tisuća kuna za koliko je oštećen 28-godišnjak.

Maloljetni delinkventi sumnjiče se i da su iz pekarnice u Kochovoj ulici otuđili kolače i razne napitke, a dva puta provalili su i u trgovinu u Ulici Starih statuta, iz koje su otuđili cigarete. Nadalje, sumnja se i da su početkom listopada na parkiralištu društvenog centra u Gajevoj ulici iskoristili nepažnju 55-godišnjaka te su mu otuđili mobitel i novac iz novčanika.

Osim toga sumnjiče se i da su početkom studenoga u Ulici Palazzine 66-godišnjakinji otuđili Renault Megan, pulskih oznaka. Automobil je bio otključan, a ključ je bio u bravi, pa su se malo vozili okolo prije no što su vozilo nakon vožnje ostavili sljedećeg dana kod trgovačkog centra na Cesti prekomorskih brigada Sredinom studenog su u Ulici Svetog Polikarpa na ulazu u dječju igraonicu oštetili svjetlosne efekte te su izvadili iz rasvjete LED trake koje su potom i otuđili.

VIDEO Autom vozio kalelargom do katedrale pa se spustio stubama: Uhićen je!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije