Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija policije

Sedam ih palo sa 5,3 kg ‘trave’ i 1,2 kg speeda

trava
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
07.11.2014.
u 21:00

Kod uhićenih je pronađeno još 9,2 grama heroina, četiri tablete MDMA-ecstasyja, pištolj te 295 komada raznog streljiva

Zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te nedopuštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, u policijskoj akciji u četvrtak je na području Krapinsko-zagorske županije uhićeno ukupno sedam osoba.

Nakon višemjesečne suradnje PU krapinsko-zagorske, Ministarstva unutarnjih poslova i Općinskog državnog odvjetništva u Zlataru, u pretrazi domova osumnjičenih pronađeno je ukupno 5,3 kilograma marihuane, 1,2 kilograma speeda, 9,2 grama heroina, četiri tablete MDMA-ecstasyja, pištolj te 295 komada raznog streljiva.

Prema neslužbenim informacijama, osumnjičene se pratilo nekoliko mjeseci, zatim su im pretražene kuće, stanovi i vozila, od kojih se neki, kako doznajemo, nalaze na području Pregrade, Đurmanca i Huma na Sutli.

Doznajemo da je u jednoj pretrazi policija morala obiti i bravu. U akciji je sudjelovalo najmanje tridesetak policajaca, a uhićeni su muškarci u dobi od 40 do 69 godina. Dvojica su otprije poznata policiji. Policija je, doznajemo, u akciju krenula ponajprije zbog sumnje na proizvodnju i preprodaju droge, a oružje je pronađeno usput.

Inače, svih sedam uhićenih uz kaznenu prijavu predano je pritvorskom nadzorniku, nakon čega će biti dovedeni pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda.

>> Policija zaplijenila 1,4 kilograma kokaina vrijednog 400.000 kuna

Komentara 4

DO
doktorica
08:51 08.11.2014.

a uhićeni su muškarci u dobi od 40 do 69 godina. ...a da su liječnici ili profesori odmah imena i prezimena,životopisi,slike familije itd.Bolje je biti čisti kriminalac onda si zaštićen!!!

MA
Markocrooo
12:02 08.11.2014.

jel to medicinska koja je ok ili ista takva koja je droga i nije ok?

MD
mdma
22:48 07.11.2014.

zbog oruzja na sud

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije