Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo na mah
Povratak na članak

Sedam godina za ubojstvo supruga sa 40 udaraca sjekirama

Nazvao ju je “kurvetinom pijanom” i udario štakom u glavu, a to je u njoj izazvalo snažnu afektivnu reakciju i razdražilo je.

Komentari 9

OB
-obrisani-
15:25 17.04.2010.

svaka čast reza stobom je vrijedno demižonku na stolu imati

VL
MO
mozel
19:02 16.04.2010.

Imala je 2 promila alkohola u krvi a svu je reakciju zadrzala i otisla po dvije sjekire i cekice da ubije muza,a muz skoro nepokretan bez jedne noge i stopala u druge noge.Kada je sredila stvar otisla je da se odmori i nicega se ne sjeca.Sudac donosi odluku da je muz bio sposoban da se je mogao krecati sa protezom i stakama,a jadna zena morala ga je ubiti da bi se moglo reci po sutcu u nuznoj obrani.Posto se nesjeca nicega zato sto je bila pijana zato je dobila najvecu kaznu.E sudac dabogda i ti bio sposoban za kretanje kao njezin muz.Mozes se sramiti svoje izjave.Ti nisi nikakav sudac,tebe treba razrjesiti duznosti sutca.

VL
Avatar crnapantera
crnapantera
00:39 17.04.2010.

ubila muza u alkoholnom stanju i ne sijeca se .....muz maltretirao tuko lomio....zena trpjela godinama .....sud dosudijo 7god...malo godina je dobila zatvora,trebala je jos toliko....mora se stime i pomiriti i stime sto je ucinila i zivjeti i njoj sve na dusi....al mi nije jasno jedno kako MOZEL moze sudca proklinjati i napisati da bog da se i njemu dogodilo ....pa tko ste vi da NJEGA PROKLJINJATE sta vas nije sram boga spominjati...kako se kaze ,,NE SUDI DA TI NEBUDE SUDENO....I NE PROKLINJAJ DA TE NE PROKLINJAJU...

VL
MM
Mladen Miletić
00:44 18.04.2010.

Ona priča da je uvrijedio i udario; dali je baš tako bilo tko zna ? Nadalje I ako je to rekao tko može tvrditi i da nije istina ?

VL
UI
uzmi ili ostavi
02:49 18.04.2010.

samo reza zna zasto i nema ona jadna sta razmisljati. biti ce joj bolje u zatvoru nego vani, nije toga svijesna. to je tako moralo biti. najveca kazna bi joj bila da je vani u svom selu i nema debila koji ju je maltretirao, ostala je sama. ponekad rijeci vise bole od saka i nogu. 10-godisnji teror je morao zavrsiti. kao muskarac sam odgajan da su zene najlijepse sto nam se moglo dogoditi i na njih se ne dize ruka. a ti crnapantero, si neki pobozni? ili? pa svima nama ce suditi netko za sve grijehe. ponekad misli mogu biti veci grijeh od dijela? sto ti mislis da si kao i ja manji gresnik od reze? nije mogla sa njim, nije imala kamo. bar je sada nece nitko maltretirati. pokoj mu dusi ako je i zasluzio.

VL
Avatar crnapantera
crnapantera
10:00 18.04.2010.

a vi UZMI ILI OSTAVI pa sto ako sam pobozna nema nitkopravo na ubijanje zivota.....mogla ga je prijaviti policiji kad god ju tuko i vrijrdao nije ga trebala sekirom zatuci...i mgo je biti u zatvoru....a sada je ona u zatvoruu a mogla je izbijeci sve to...no na zalost u danasnjem svijetu postoji samo nasilje itd...svako mora za svoje grijehe ispastati i snjima zivjeti....ja nisam protiv ako se sudi zatvorskom kaznom i to dozivotno to opravdavam ....ja sam samo komentirala na MOZELOV KOMENTAR ZASTO NEKOGA PROKLINJATI TO NIJE OK....

VL
AJ
ajkula
13:28 18.04.2010.

Da je bila tako pijana \"kako bi ga migla ubiti\", prije da je ga ona prvo ubila pa se napila i zaspala \"al ko zna\". On je ubijen i ne govori svjedoka nema. \"Ona je ubila invalida\"

VL
ZA
zaboravi
21:24 18.04.2010.

Cuj ubojstvo na mah,sa 40 udaraca sjekirom.Koja glupost,na mah je kad se udari jednom sjekirom ili nozem.Tako moze samo da ucini osoba iz osvete,da sav svoj bijes i svoju mrznju istrese kroze te udarce.Los je zakon,kako se vidi,7 godina za jedan zivot.Kako se vidi zakon je veliki problem pa se sve vise upotrebljavaju hladna i vatrena oruzja,i idu i mladi zivoti,na zalost.

VL
JA
jandrić
07:03 19.04.2010.

ako ju je zlostavljao godinama onda je dobio što je tražio! Da nije ona njega ,ubio bi on nju kad tad, a do tada treba trpjeti zlostavljača a to je vjerujte mi gore od robije!Ženo spašena si!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.