Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon Dubkea i Spicer

Glasnogovornik Bijele kuće Sean Spicer dao ostavku

Sean Spicer
Foto: Reuters
21.07.2017.
u 18:56

Financijaš s Wall Streeta Anthony Scaramucci izabran je na dužnost koju je Spicer djelomično obavljao

Glasnogovornik Bijele kuće Sean Spicer dao je ostavku, nezadovoljan što je predsjednik Donald Trump za novog direktora komunikacija Bijele kuće imenovao Anthonya Scaramuccia, prenose američki mediji.

Financijaš s Wall Streeta Anthony Scaramucci izabran je na dužnost koju je Spicer djelomično obavljao.

Mjesto direktora za komunikacije bilo je prazno od ostavke Michaela Dubkea u svibnju, pa je Spicer otad obavljao tu i dužnost glasnogovornika.

Njegovi brifinzi za novinare bili su hit u medijima, no već ih nekoliko tjedana nije održavao.

Do promjena u komunikacijskom timu dolazi u vrijeme kada se Bijela kuća suočava s istragama o navodnoj umiješanosti Rusije u prošlogodišnje predsjedničke izbore.

The New York Times piše da se Spicer "oštro" usprotivio imenovanju Scaramuccia, vjerujući da se radi o "golemoj pogrešci".

Scaramucci, trenutno zaposlen u banci Export-Import, dužnost bi trebao preuzeti u kolovozu.

Bankaru koji je prikupljao novac za Republikansku stranku, ranije je bilo ponuđeno veleposlaničko mjesto u Organizaciji za ekonomsku suradnju i razvoj u Parizu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije