Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upravlja u 15 općina

SDSS: Jaki predstavnici srpske manjine

\'SLAVONIJA  28.01.2008. VUKOVAR - Vojislav Stanimirovic, predsjednik SDSS-a i saborski zastupnik  BRANIMIR BRADARIC\'
Branimir Bradarić/VLM/PIXSELL
01.10.2011.
u 12:00

Samostalna demokratska srpska stranka za ubrzavanje je povrata imovine i regionalni razvoj, a protiv korupcije.

Samostalna demokratska srpska stranka ima 9000 upisanih članova, upravlja u 15 općina te ima sedam zamjenika gradonačelnika i sedam zamjenika župana. Slogan za ove izbore još nemaju, ali sigurni su da će biti vezan za nacionalne manjine.

U stranci još nije utvrđen ni budžet kojim će raspolagati tijekom kampanje jer će ovisiti o donacijama. Čelnik je stranke dr. Vojislav Stanimirović, koji je u Saboru proveo dva i pol mandata, nakon čega je otišao u mirovinu. Dopredsjednik je stranke Milorad Pupovac, koji je još aktivan u Saboru.

Komentara 3

BZ
Byker_Zg
12:41 01.10.2011.

Volio bih čuti kakvo je njegovo mišljenje o ukidanju abolicije četničkim ratnim zločincima!! Vjerujem da je protiv ukidanja jer bi i sam završil u zatvoru na duže vrijeme!!(naj manje 49 godina)

BZ
Byker_Zg
12:47 01.10.2011.

Bolje bi mu bilo da se pobrine da srbija plati ratnu odštetu Hrvatskoj a ove svoje srbe pošalje da povade mine koje su posijali !!!!!

OB
-obrisani-
22:20 01.10.2011.

Dobar potez ministra Karamarka za zabranu spomenika srpskim agresorima u Golubiću. Ali vjerovat ću me tek kad ukloni srbočetnički spomenik u Srbu i kad započne procesuirati sve srpske i komunističke zločince. Samo naprijed, modernizirajmo Hrvatsku. I pokrene postupak za zabranu SDSS-a i procesuira Pupovca i njegove jatake.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije