Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što još traže?
Povratak na članak

Pregovori s HDZ-om: SDSS bi mjesto pomoćnika ministrice kulture

SDSS želi državnog tajnika ili pomoćnika ministara i u resorima obrazovanja, regionalnog razvoja i fondova EU te poljoprivrede

Komentari 126

Avatar TAJSAM
TAJSAM
22:41 28.10.2016.

Što je previše previše je i sa kruhom. Tako i okupacija Hrvatske se svakodnevno ovija sa ne Hrvatima jel je Pupovac zagrabio više nego što može ponijeti. ;Mislim da je već previše što se sve dijeli po partijskom nalogu. Iskreno sam žalostan što se vlada dovela u poziciju da stalno dijeli nešto iako svi znaju da je već previše ali opet dali su svjesni tih novih postavljanja. Pozdrav dobrim ljudima

VL
KO
kompakt
22:45 28.10.2016.

Tek ulaskom člana sdss ministarstvo kulture će biti kompletno ekipirano.

VL
KA
kapunjohan
22:42 28.10.2016.

Nerazumljivo je kako uspijeva Pupovcu da stalno šahira vladu i državu pa i manjine čiji je postao ,,vođa,,. To što traži nebi nikako trebao dobiti ako HDZ želi zadržati visok rejting.

VL
DU
Deleted user
23:03 28.10.2016.

opet izbrisite komentar ...najbolje da plenkovic preda svoju poziciju pupovcu pa da pa da pupovac i sluzbeno vodi drzavu...

VL
SD
sdpesticid
23:02 28.10.2016.

kako je hdz počeo, na kraju će predati vlast sdss-u.

VL
DU
Deleted user
23:03 28.10.2016.

Pupovac je ionako gubernator Hrcatske, nema nikakve sumnje da ce dobiti sve sto i trazi, pa i vise. Pitanje je samo dokle ce ovaj narod to trpjeti.

VL
ST
stefj
23:38 28.10.2016.

He, he, vidi se po čijim naredbama Plenković pleše. E sad će opet na HRT-u biti 70 emisija o Srpskoj kulturi mjesečno i samo 17 o Hrvatskoj, Sad će se opet vraćati pioniri i srpsko-hrvatski jezik... A što ste očekivalii od Plenokovića i Obuljen?

VL
ER
Erick
23:06 28.10.2016.

Samo dajte sto traze, oni su "lojalni" gradjani Hrvatske. Pupovac ce ponovno u Beograd po savjete I potom imati nove zahtjeve. Hrvatska vecina ovdje nije vazna, vazno je da se dobro ulizete Beogradu.

VL
MA
MarioG
23:14 28.10.2016.

Hahahaha! Hajde Plenky, budi vjerodostojan do kraja!

VL
Avatar lobelzgb
lobelzgb
23:04 28.10.2016.

...SDSS trazi mjesto zamjenika ministra kulture?! tko je pretender, Đikic, Dezulovic, Ivancic, mozda M. Babic?! cuo sam Plenkovicu da svaki dan gledas "Bibu" do 09h, pa tek onda na posao...tako i izgledas, jazavce jedan! u svibnju su ti lokalni izbori, mozes zaboraviti na pobjedu, neces jos dugo mucko đubre!

VL
UR
urbanum
23:33 28.10.2016.

Mada hrvatski mediji čine sve kako bi se istina o M. Pupovcu prikrila a ono što dokazuju članovi srbijanske zajednice u Hrvatskoj prikrilo istina će doći do hrvatske javnosti. Svatko tko želi neka se raspita o dokazima Nenada Vlahovića časnogg člana navedene zajednice. Kad istina o Pupovcu postane javna pokazati će se sva bijeda partnerstva prethodnih i ove Vlade sa strankom Stanimirovića i Pupovca. Pokazati će se da ne samo da dotični ne samo da nije stvarni lider Srba u Hrvatskoj već da toj zajednici nitko nije više štetio od njega! Tko ne vjeruje neka se raspita o propasti Tesla banke. Cijela struktura Pupovćeve piramide moći ukazati će se kao porazna činjenica koja ne bi bila moguća bez podrške Vlada i hrvatskih političkih elita! Ipak ostaje stara mudrost: Zaklela se zemlja raju….

VL
DU
Deleted user
23:12 28.10.2016.

Bez mrznje Gospodo.Pokusajmo biti objektivni.Kao Srbin(i to realan,koji ne mrzi nikoga,niti privileguje nekoga),odgovorno pisem,i stojim iza svojih reci:Nijedna manjina,nigde u svetu,nema prava zahtevati ministarska mesta.Tacka(ili tocka).Postuj drzavu u kojoj zivis.Zivi normalno.Ne krsi zakone.Druga mogucnost je-napusti tu drzavu,i idi tamo gde mislis da ce ti biti bolje.Nemam neko visoko misljenje o Americkoj politici,niti njihovim predsednicima(izuzetak je Abraham Lincoln),ali bi svi trebali "utuviti " u svoju glavu onu legendarnu recenicu Kenedija-ne pitajte se samo sta drzava moze uciniti za Vas,nego sta Vi mozete uciniti za drzavu.Nisam bas citirao,ali smisao je otprilike takva.Ima jedna,doduse ruzna izreka,ali istinita:Onaj sto prosi,nema prava zahtevati sta ce isprositi.Znam da sada stize pljuvanje,ali ne mozete doci do gospodina Plenkovica,koji je demokratski izabran,te postavljati uslove.Mogu i ja otici kod gospodina Gatesa,te ga usloviti:Ako neces po mojim pravilima-necemo saradjivati.Mozete li zamisliti njegov izraz lica,posle mojih "uslova"?

VL
RA
radosantonija37
23:30 28.10.2016.

O Boze ,izgleda da ovaj Pupovac se drze stare poslovice tiha voda brda valja te I on polako ali sigurno I sa uspijehom do cilja.Pa Boze dragi sto je sa nama Hrvatima jesmoli se za ovo borili jesu li nasi sinovi ocevi dali svoje zivote za Hrvatsku drzavu da nam govori jedan ljigavac sta bi on.Sramota I za ovo smo isli na izbore.

VL
DJ
djordje
23:03 28.10.2016.

Zavlacite mu se u guzi.cu, no znajte prepoznat cemo vas i po donovima; ZA DOM SPREMNI

VL
JV
josip.vidovic.35
23:51 28.10.2016.

Sramota

VL
ML
Mlad75
23:22 28.10.2016.

Pa jel to moguce... Zar smo mi tolike naivcine da dajemo sve ono sto odgaja omladinu i utjece na nacionalnu samosvijest onima koji nemogu smisliti slobodnu Hrvatsku....mislim da smo mi narod sa najgorim politicarima....do sad sam vjerovao da se mozee rekonstrukcijom u HDZ u dobiti prava nacionalna stranka koja stiti nacionalne interese na svim podrucijma... Sve vise sam uvjeren da mi trebamo okupljanje desne nacionalne inteligencije oko nove stranke koja mora biti jaka i na lokalnim razinama sto je do sada bilo jako lose kad su u pitanju desne stranke... recimo HSP nije uspio imati prave ljude na lokalnim razinama niti kad je bio najjaci,....Sad treba raditi ispocetka, bez bivsih partijskih drugova i njihovih sinova, bez lopina i kriminalaca, bez briselskih poslusnika, samo cisti hrvatski domoljubi koji imaju znanje i zelje preporoditi Hrvatsku kao sto su to ucinile zemlje Visegratske skupine....jednostavno mi moramo krenuti ispocetka!

VL
DU
Deleted user
23:10 28.10.2016.

Erdutski sporazum je završio, pozivanjem na njega srbi krše taj sporazum

VL
TT
tTony
04:34 29.10.2016.

Neko je nedavno izjavijo osobodili smo Knin a Zagreb je okupiran.

VL
BE
bezobrazna
08:27 29.10.2016.

pa da, da se može dalje dijeliti novac antihrvatskim medijima. plenki ako ovo dopustiš...

VL
DU
Deleted user
23:51 28.10.2016.

Nek si pupi i ostala brafija Erdutski sporazum zadenu za dupe .....jel oni stvarno misle da smo idioti i da ne znamo sto u navedenom sporazumu pise ....

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.