Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi u sportu
Povratak na članak

SDP za rigorozno kažnjavanje tučnjava: 'To nisu navijači nego grupice huligana'

Ako policija i pronađe počinitelja, on može biti kažnjen samo prekršajnom kaznom zbog remećenja javnog reda i mira, za što je propisana novčana kazna od 300 kuna. Huligani nakon toga nastavljaju raditi to što rade - komentira Saša Đujić

Komentari 6

RE
rerun
13:52 18.03.2019.

Kaže pop Đujić

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
13:43 18.03.2019.

Minimalna kazna automatizmom, bez dugih suđenja, 5 godina zatvora, bez mogućnosti ranijeg izlaska i doživotna zabrana pristupa sportskim borilištima.

VL
MI
Mimizo
14:11 18.03.2019.

u splitu opet skojevci u akciji na spomenik prvom Hrvatskom presjedniku kada če se otkriti ti vandali koji mrze ovu državu i onoga tko je najzaslužniji za današnju nezavisnu državu Hrvatsku.to su isti oni tvorci svastike na poljudu druže ostoja

VL
IV
ivanh4
14:17 18.03.2019.

Pa tko vas više što partijaši skojevski, ita i pita. Pa dajte se najte bavite sa svojim partizanštvinama, bagro crvendaćka!!!

VL
Avatar javorko
javorko
14:21 18.03.2019.

sdpovac prije nego sto lupetas budi informiran..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.