Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv vladajućih
Povratak na članak

SDP: U Osijek nije sjela ni kuna pretpristupnih fondova

Gradonačelnik Krešimir Bubalo svoj je imidž dok je bio župan gradio upavo na tome, no otkako je čelnik Osijeka, malo je od toga ostalo - kazala je Biljana Borzan, čelnica osječkog SDP-a i saborska zastupnica.

Komentari 6

Avatar zanusi13
zanusi13
11:54 11.07.2010.

Je, gdje god se lova ne djeli onako, \'odokativno\' stranački nego gdje treba sjesti, osmisliti neke projekte, staviti to na papir i prevesti na engleski, francuski ili njemački da ljudi vide o čemu se radi - odmah problemi, to nitko ne želi raditi jer ne može \'iscuriti\' sa strane pa nemaju interesa...

VL
BE
beravi
14:53 10.07.2010.

novac iz fondova je otišao u drenovce, u novu glavaševu kuću :-)))

VL
OB
-obrisani-
19:11 10.07.2010.

Novac nije došao u Osijek nego je otišao u Bobotu, Borovo Selo i ostala srpska sela. Ivo Sanader je ušao u koaliciju sa Stanimirovićem i Pupovcem i obečao im 4 milijarde kuna za njihovu SAO iz hrvatskog proračuna. Jer nije želio u koaliciju sa Glavašem nego rađe sa četnicima.O masonska lova , pretpristupnih fondova odlazi zaslužnima pa će tako velika hrvatska domoljupka Vesna Pusić već odrediti kome lova treba, Hrvati ju sigurno ne će dobiti.

VL
KA
Kakma
19:20 11.07.2010.

Moj grade Osijek,tako ti je to ,daleko od HDZ-a,daleko od investicija.Ili jedno ili drugo.

VL
OB
-obrisani-
22:02 11.07.2010.

Ako gradska vlast funkcionira tako kao da je u nekom mentalnom bloku, onda je zrela za promjenu! Nema ni jedan razlog( makar razuman) da se ta lova ne iskoristi! Ako to može općinica Kamanje onda grad kao Osijek nema nikakve isprike! Uvijek smrdi od glave!

VL
SI
silsvinjo
17:38 12.07.2010.

Osijek je jedan od najperspektivnijih gradova u ovoj zemlji, ali zbog političkih igara koje se vode prema neukom i polupismenom stanovništvu ne može se početi razvijat.. od svih su napravili socijalnu kategoriju, a gospodarstvo se nemilosrdno uništava!! Zračna luka, metalska industrija (jedna od najjačih u jugoslaviji), tekstilna industrija, željeznica, poljoprivreda...itd..pa ne može mi nitko reči da s tim predispozicijama i ogromnim resursima tamo nema mogućnosti za razvoj!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.