Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv vladajućih

SDP: U Osijek nije sjela ni kuna pretpristupnih fondova

borzan
PIXELL
10.07.2010.
u 13:15

Gradonačelnik Krešimir Bubalo svoj je imidž dok je bio župan gradio upavo na tome, no otkako je čelnik Osijeka, malo je od toga ostalo - kazala je Biljana Borzan, čelnica osječkog SDP-a i saborska zastupnica.

OSIJEK - Sa završetkom pregovora o ulasku u EU doći će nam i ozbiljan novac, no ako imamo problema s povlačenjem manjih iznosa od 150 milijuna kuna iz pretpristupnih fondova, kako ćemo veća sredstva povući - upozorio je u Osijeku SDP-ov saborski zastupnik Danijel Mondekar. Dodao je kako država i male općine nemaju sredstava za sufinanciranje projekata EU, a veliki gradovi poput Osijeka "iz nekog čudnog razloga ne čine ništa".

- U Osijek ni jedna kuna iz pretpristupnih fondova još nije sjela otkako je ove vlasti. Gradonačelnik Krešimir Bubalo svoj je imidž dok je bio župan gradio upavo na tome, no otkako je čelnik Osijeka, malo je od toga ostalo - kazala je Biljana Borzan, čelnica osječkog SDP-a i saborska zastupnica.

Kao pozitivan primjer naveli su Općinu Kamanje, koja je u samo jednoj godini iz fondova uzela 7 milijuna kuna, a proračun joj je, inače, 1,5 milijuna.

Komentara 6

Avatar zanusi13
zanusi13
11:54 11.07.2010.

Je, gdje god se lova ne djeli onako, \'odokativno\' stranački nego gdje treba sjesti, osmisliti neke projekte, staviti to na papir i prevesti na engleski, francuski ili njemački da ljudi vide o čemu se radi - odmah problemi, to nitko ne želi raditi jer ne može \'iscuriti\' sa strane pa nemaju interesa...

BE
beravi
14:53 10.07.2010.

novac iz fondova je otišao u drenovce, u novu glavaševu kuću :-)))

OB
-obrisani-
19:11 10.07.2010.

Novac nije došao u Osijek nego je otišao u Bobotu, Borovo Selo i ostala srpska sela. Ivo Sanader je ušao u koaliciju sa Stanimirovićem i Pupovcem i obečao im 4 milijarde kuna za njihovu SAO iz hrvatskog proračuna. Jer nije želio u koaliciju sa Glavašem nego rađe sa četnicima.O masonska lova , pretpristupnih fondova odlazi zaslužnima pa će tako velika hrvatska domoljupka Vesna Pusić već odrediti kome lova treba, Hrvati ju sigurno ne će dobiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije