Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na Plenkovićevu Vladu
Povratak na članak

SDP traži opoziv ministara, HNS mu poručuje: Bavite se tračevima

– Nisam radila u Agrokoru, nisam imala veze ni s kime iz Agrokora i ne vidim kako bih mogla biti odgovorna – poručila je Martina Dalić.

Komentari 6

KR
kruti193
00:57 12.10.2017.

partija na APARATIMA!!!!

VL
DR
droza
06:19 12.10.2017.

Sdp i Todorić pušu u isto jedro. Za sve optužbe koje Todorić upućuje, dobiva podršku od SPD-a.

VL
BU
bujad
07:16 12.10.2017.

A GROKOR je propao za vrijeme SDP režima, a sad tu nešto brljezgaju .

VL
ST
Starotopoljanin
11:14 12.10.2017.

ova bjedna strancica od partijasa toliko je jadna,pokusava nesto izvrdati i podmetati nekakve klipove kako bi srusila hrvatsku vladu,ali to im ne uspjeva.zasto nam ne predlazu nesto pametno ,kako da nam bude bolje po pitanju gospodarstva,zaposljenja,stopiranja odlazaka mladih i skolovanih,to oni neznaju i ne zele,nego mlate praznu slamu,samo kako bi se vlasti docepali.dvadeset godina u opoziciji i nista drugo.

VL
DU
Deleted user
11:23 12.10.2017.

Bilo bi bolje da na prvu stranu Večernjeg lista napišete "Što poručuje RH, Europska unija u svezi "života i preživljavanja penzionera u Hrvatskoj"! Vrlo brzo će Vlada morati zaboraviti Agrokor, jer dolazi vrlo ozbiljna pretnja Europe u vezi pljačkanja penzionera u RH! (radi se o pre velikoj obespravljenosti, vrlo maloj plaćenosti za dugogodišnji rad u RH, sadašnjih penzionera, koji su, pa njih i više od 40% na rubu gladi, zapravo "već su pre gladni" u svojoj starosti!) Jednom je moralo doći i do toga? Kupljeno vrijeme od za muške 10 godina a žene čak 15 godina prošlo je, što se učinilo s Mirovinskim Fondom - ništa? Netko će morati odgovarati zbog zatečenog stanja Europskoj Uniji, pa će se morati odrediti i minimalna penzija, ispod koje neće više nitko smjeti isplaćivati penzionere! Recimo u Sloveniji je to 500€

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.