Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob interesa?
Povratak na članak

SDP Povjerenstvu prijavio premijera, Petrova poštedio

Čelnik Mosta Božo Petrov traži da se osnuje novo saborsko istražno povjerenstvo i da se tako utvrdi tko je tko u cijeloj priči

Komentari 7

AR
Artukovic
09:49 25.05.2018.

Joj hrpa niskoristi.....lezikruhovici

VL
DU
Deleted user
09:48 25.05.2018.

Izgleda da je nakon fotografiranja pala i pusa!

VL
DD
ddh
12:55 25.05.2018.

Prijavili su Premijera zagorski teva i primitivni Gedja Grbin. Nema kaj nema. A kaj se tice tog Hajdas-Doncica treba se sjetiti na njegov karijerni put. Kad je postao ministar u vladi Milanovica, prvo je stopirao gradnju Peljeskog mosta, pa onda reklamirao gradnju neizvedivog koridora kroz teritorij BiH, a nakon Toga je htio grafiti trajektne luke i Hrvatsku spajati trajektima, da bi na kraju lansiirao teoriju o tunelu ispod mora. Kad se konacno dokazalo, da je most jedino ispravno rjesenje, onda je najavljivao i u javnosti pricao o subvenciji iz EU kase i istovremeno kocio prijavljivanje aplikacije za taj objekt kod EU-e. A kad prica o sukobu interesa, onda neka objasni kako to, da Plenkovic koji je u Brüselu godinama imao primanja koja su bila i peterostruko veca od njegovih, posjeduje manje nego on za cetiri godine ministrovanja. Nek objasni od kud mu novci za vilu na Pasmanu. A kaj se Pedje Grbinna tice taj je cijelo vrijeme u sukobu interesa i sukobu glave. Pjevati po krcmama Cavoglave, a u Saboru i javnosti udarati po Thompsonu je samo tom crvenom dvolicnjaku objasnjivo. On je bio taj koji je pocinjao arbitraze, koje Hrvatska gubi ili je izgubila, koji je opomene i upozorenja jednog Karamarka proglasavao sujobom interesa, a nakon gubitka arbitraze za to krivio PLenkovica. Nema kaj nema.

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:54 27.05.2018.

hahhhsaaaaaaaajhhaaaaaaaaaha

VL
JU
jurajuric118
09:26 25.05.2018.

aj prijavite i Petrova ako imate vupača. Kaj su Vam muda ostala pri ženi v torbici?

VL
Avatar dobry
dobry
10:01 25.05.2018.

Ono što ja znam, MOST je najuren iz Vlade i koalicije i to zbog Agrokora!? Tko ih je najurio??ZAŠTO!??? Zbog toga što se nije uklapao u planove M. Dalić, ili???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.