Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekala se suglasnost stranke
Povratak na članak

SDP Perkoviću ipak otvara arhiv Saveza komunista

Da će stranka odobriti zahtjev rekao je glavni tajnik Dragovan

Komentari 10

VU
vulgaris
17:01 02.10.2014.

Da živimo u demokratskoj državi ta arhiva bi bila dostupna javnosti ili bar istraživačima i povjesničarima. Ne bi nam onda razni Jovići, Markovine i Zakošeci prodavali svoje istine. Osim toga ako je SDP pravni sljednik SKH odnosno KPH je li naslijedio i odgovornost za zločine koji su počinjeni u ime Partije? Ili ja samo naslijedio imovinu, a štetu nek plaćaju građani

VL
OL
olrajt
17:11 02.10.2014.

...johooooj,to je već stotine puta ispremješano ,nadodano ,oduzeto ,nadopisano a sve u cilju da komunisti ostanu heroji koji su izborili slobodu od fašizma i trulog kapitalizma i osigurali nam svjetlu budučnost i usput nas branili od vanskog i unutarnjeg neprijatelja te domačih izdajnika i nacionalista,i to sve za domovinu s Titom !!!!

VL
CI
cicibela
18:50 02.10.2014.

Gospođa Toma okreće pilu naopako jer ljepše zvuči ako kaže da Nobilo traži dokumente, a ne kaže punu istinu da su njemački sud i sudac Dauster poslali 2 takva zahtjeva 22. srpnja i 14. kolovoza ove godine na adrese hrvatske Vlade, Ureda Predsjednika, Ministarstva pravosuđa, DORH-a te SOA-e, i da im nitko do danas nije odgoorio.

VL
MX
MXLCLGTG
17:27 02.10.2014.

Znaci SDP ima te Dokumente Koje haro u njihovo vrijeme divota a sto se tice nobila pa nijemci imaju zasigurno takve dokaze da trebaju dva nobila da ih pobije,sta cak i bez ti dokumenata njemci prosiruju istragu i pripremaju jos naloga za isporuku drugova na sudjenje kad nece nasi oce nijemci.

VL
GE
Georgij
16:58 02.10.2014.

sve je to gov.arluk.

VL
KA
kamatar
19:32 02.10.2014.

Takvu arhivu i svu dokumentaciju ima HDZ koju su sa sobom donijeli, bivši komunisti, bivši udbaši, oficiri JNA i partizani s kojima je Tuđman osnovao stranku.

VL
AF
afer
22:25 02.10.2014.

Ako se traži dozvola SDP-a za otvaranje arhiva SKH onda je to nedvojbeno i dokaz da je SDP pravni sljedbenik SKH. Pametnom dosta!

VL
GE
Georgij
17:05 02.10.2014.

ako se gleda koja stranka broji najviše skhovaca i udbaša onda je HDZ taj sljednik. to je kao prenošenje gospodarske cjeline pa se onda preuzima i odgovornost za dugove i štetu. a zanimljivo je kako jedino te dvije stranke i vladaju državom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.