Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mane plana povezivanja
Povratak na članak

SDP-ovci u Europarlamentu traže bolje konekcije za Hrvatsku

SDP-ovi zastupnici u Europskom parlamentu Marino Baldini, Biljana Borzan i Tonino Picula upozoravaju na manjkavosti sadašnjih planova povezivanja EU do 2020. godine vrijednih 970 milijardi eura i za Hrvatsku traže bolje konekcije, izvijestili su iz Ureda zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule.

Komentari 1

AT
atomised
21:54 07.12.2013.

Dobro je da se po ovom pitanju nešto radi jer je Hrvatska slijepo crijevo u ovim planovima. Pogotovo jadransko-jonski pravac kojeg nema nigdje, a njime bi se Zapadna Europa istočnom obalom Jadrana mogla i cestovno i željeznički povezati s Grčkom i Bliskim Istokom. A da ne spominjemo da bi to značilo suvremenu željeznicu prema Dubrovniku i dalje. Ogroman ulog za Hrvatsku. Prava je šteta što se na tome intenzivnije ne radi i sa strane Zagreba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.