Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sabor
Povratak na članak

SDP-ovci napustili glasovanje, većina im odbila zakon

"Vama je sukob interesa imanentan, isto je bilo i za Sanadera, Karamarka, isto je sada i za Plenkovića", poručio je Peđa Grbin kolegama

Komentari 5

Avatar Thc
Thc
15:52 18.05.2018.

Sdp=samo drpi pare.

VL
DU
Deleted user
17:23 18.05.2018.

SDP donese zakon kad treba opljačkati državu kao pred stečajna nagodba pljačka stoljeća. Novi izborni zakon može samo poboljšati rad sabora ovi današnji i ne znaju ništa raspravama riješiti jedino svađama gdje od sabora prave kokošinjac.

VL
RI
rightside
14:52 18.05.2018.

podsjeticu druga pedju da se bas nije "trgao" kad je u sukobu interesa bio njegov veliki vodja zoko, i njegov braco,,tako da to ima na pameti, kad prica o drugima,,no ajmo reci, da se i njega samog gleda povjerenstvo,a i jos "neka povjerenstva" bi tu imala posla,,kako sa grbinom tako i sa njegovim "klijentima"))))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.