Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udarila po 'uhljebima'

SDP-ova gradonačelnica neobično izravno odgovorila na pitanje HDZ-ova vijećnika

Kristina Ikić Baniček
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
07.06.2018.
u 13:52

"Što se to događa da su Siščani počeli izbjegavati zapošljavanje u gradskoj upravi Grada Siska?" pitao je Franjo Šaban Kristinu Ikić Baniček

Društvenim mrežama proširio se neobično izravan odgovor sisačke gradonačelnice Kristine Ikić Baniček (SDP) na pitanje HDZ-ova gradskog vijećnika Franje Šabana o zapošljavanju u gradskoj upravi.

U dokumentu koji je objavljen i na službenim stranicama Grada Siska stoji kako je Šaban, inače HDZ-ov kandidat za gradonačelnika na zadnjim izborima, pitao: "Što se to događa da su Siščani počeli izbjegavati zapošljavanje u gradskoj upravi Grada Siska?"

Ikić Baniček u odgovoru je uputila kritiku HDZ-u i "uhljebima".

"Dogodilo se to da se u gradskoj upravi u protekle četiri godine počelo stvarno raditi, a ne kao u vrijeme HDZ-a primati plaću i kafenisati u kafićima uz Kupu", stoji u odgovoru gradonačelnice.

"Bivšim HDZ-ovim uhljebima to očigledno ne odgovora pa radije biraju institucije u kojima vodeću ulogu ima HDZ, kao što su Županija i Centar za socijalnu skrb, gdje se i dalje prima plaća bez ikakvih konkretnih rezultata rada. Druga razlika je što se pri poslu traži i odgovornost za obavljeno, što također HDZ-ovim uhljebima ne odgovara", poručila je Ikić Baniček.

Račan je SDP doveo na vlast, no njegov rezultat nije bio ni blizu Milanovićevom:

Kristina Ikić Baniček
1/10

Komentara 68

Avatar rubinet
rubinet
14:06 07.06.2018.

SDpovka veli "kafenisati"..lijepo....morao sam komentarisati..toliko mi se svidjela reč

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
14:20 07.06.2018.

kakav primitivan, uličarski, nepismen način komuniciranja prve osobe grada. sramotno. nadam se da su ostali u tom gradu ipak normalniji i kulturniji od gradonačelnice

Avatar navijač
navijač
14:18 07.06.2018.

To je ona skojevka što je zabranila prikupljati potpise za referendum nedavno u Sisku, mora da joj je Sekulićka biila mntor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije