Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori

SDP-ov kandidat za gradonačelnika nestranački Bilić

ivo bilić
Zeljko Mrsic/PIXSELL
20.10.2012.
u 12:43

Građani će znati u što je utrošena svaka kuna, zašto se, gdje i kome plaća. Ipak, fokus ću staviti na gospodarstvo jer je nužno da na tome području napravimo zaokret, a ja znam kako i na koji način, najavio je Bilić

Pobijedi li SDP na lokalnim izborima u Zadru, gradonačelnik će biti nestranački Ivo Bilić, koji inače već 30 godina radi kao bankar, a njegova zamjenica Sabina Glasovac, profesorica engleskog i njemačkog jezika, dosadašnja gradska vijećnica i odnedavno savjetnica ministra obrazovanja Željka Jovanovića, čulo se na press-konferenciji u GO SDP-a Zadra gdje su predstavljeni budući prvi ljudi grada.

Bilić je naglasio da će prioriteti biti racionalna i efikasna gradska uprava, transparentnost proračuna i jačanje gospodarstva koje bi Zadar trebalo vratiti na mjesto koje mu pripada.

- Građani će znati u što je utrošena svaka kuna, zašto se, gdje i kome plaća. Ipak, fokus ću staviti na gospodarstvo jer je nužno da na tome području napravimo zaokret, a ja znam kako i na koji način, najavio je Bilić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije