Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'U tijeku su razgovori'
Povratak na članak

SDP nudi nezavisnom županu drugo mjesto na listi? Posavec: Ništa nije dogovoreno

Na parlamentarne izbore izlazim kao nezavisni kandidat. Ništa nije dogovoreno ni sa kim, u tijeku su pregovori i razgovori s onima koji će prihvatiti političku platformu za koju se u Međimurju zalažemo, kaže Matija Posavec

Komentari 6

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
20:56 17.05.2020.

"nezavisnom"

VL
Avatar emigrant
emigrant
20:10 17.05.2020.

Pozicija župana je nespojiva s pozicijom saborskog zastupnika - eto još jedne prevere birača.

VL
SK
skuzeno
00:55 18.05.2020.

Ne baš moralan tip, uklopit će se odlično u SDP. Sjećamo se izjave "Postigli smo sve što smo htjeli, sada možemo razvrgnuti koaliciju sa HDZ-om".

VL
MK
MKinkognito60
20:17 17.05.2020.

žeton francuski jeton – definicija: metalna ili plastična pločica koja u nekim igrama, u automatima ili javnim uslugama zamenjuje novac.. Pošto su žetoni ili žetončići bili prilično omraženi za dosadšnju opoziciju vjerovatno neće koristiti zamjenu nego gotovinu (Ante, budi oprezan kako će koristiti izraz gotovina).

VL
SI
sisavac
07:55 18.05.2020.

međimurje regija?! svašta. al od posavca drugo i ne možeš očekivati. lokalno jak igrač, mada znamo da ljudi ne vole promjene, pa tako većina lokalnih političara o mirovine bude na vlasti, ali posavec je u širim okvirima nitko i ništa. on neće dobiti niti jedan glas u krapini ni u koprivnici. čovjek bez morala, spreman prodati se za forintu više. nek ide sam, ako misli da vrijedi tolko... što se da zamatati u sdpov celofan, sdp voli ovakve lokalno jake tipove stavljati na svoju listu. svojih nema. znate nekog jakog sdpovca sa sjevera zemlje? nema ih.

VL
ST
stefj
19:54 17.05.2020.

Ulazak Posavca Beri bi osigurao sigurnu pobjedu na sjeveru Hrvatske. Uh, još jedan Plenkovićev poraz...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.