Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARAN

SDP-ovac poderao iskaznicu: Bio sam član od 18. godine, a sada odlazim u Njemačku

Foto: screenshot/Facebook
06.03.2018.
u 17:55

Nakon što je škaricama izrezao člansku iskaznicu SDP-a, pokazao je srednji prst.

Mario Vuković iz Koprivnice je na Facebook-u objavio video s opisom "Kad ti pukne film", u kojemu je prerezao člansku iskaznicu SDP-a. 

- Šesnaest godina glasam za taj SDP, član sam stranke od svoje 18. godine. Radio sam u Komingu, a zadnjih 11 godina radim u Koprivničkim vodama. Direktor je stavio svog prijatelja na moje mjesto, a meni ponudio ugovor da idem na lopatu. To nisam prihvatio. I šefovi i radnici, svi su stali iza mene. Ja sad moram ići u Njemačku i ostaviti ženu i dvoje djece. A električar će upravljati vodenim pumpama koje opskrbljuju cijeli grad – rekao je Mario Vuković za podravski.hr.

Nakon što je škaricama izrezao člansku iskaznicu SDP-a, pokazao je srednji prst.

– SDP se ne bavi raspodjelom poslova u Koprivničkim vodama. Ako netko od članova želi svoje nezadovoljstvo iskazivati rezanjem članske iskaznice, na to ima pravo, sretno mu bilo – rekao je Tomislav Golubić, šef koprivničkog SDP-a.

Komentara 71

DU
Deleted user
18:20 06.03.2018.

Zašto on misli da je kao SDP-ovac trebao imati prednost? Samo idi, "široko ti polje" i pusa za sretan put.

Avatar Prskator.Vlado
Prskator.Vlado
18:30 06.03.2018.

Vidi vidi mlade ljevičarčuge i borčine za radnička prava... a ne bi na lopatu gospodin, ha? Što bi reko Maminho: "krk u ljubu", hihihi

DU
Deleted user
18:06 06.03.2018.

Eto što se desi kada se upravljača vodenim pumpama zamjeni drugim upravljačem vodenim pumpama. Ljutnja jer je nečija druga stranačka iskaznica blještavija, i jer ti ona stara iskaznica više ne osigurava upravo za tebe izmišljeno mjesto upravljača pumpi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije