Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirovinski sustav
Povratak na članak

SDP najavio mjere za porast mirovina

Predsjednica SDP-ovog Savjeta za rad, zapošljavanje i socijalni dijalog Tanja Dalić istaknula je kako je SDP-u stalo da se o mirovinskom sustavu i o mjerama koje se njega tiču, razgovara vodeći računa o socijalnom dijalogu u koji su uključeni svi socijalni partneri

Komentari 6

Avatar Celzijus
Celzijus
19:37 13.06.2018.

Drugovi sa petokrakom u srcu, koji su temeljito uništili i hrvatske penzionere i hrvatsko gospodarstvo sad nude rješenja. Mrš

VL
MU
Muncimir
19:24 13.06.2018.

Ode i sam SDP u mirovinu.

VL
MU
mulag
08:24 14.06.2018.

pa bili ste na vlasti, i.....

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
22:17 13.06.2018.

AHAHAHAHAHA

VL
ST
stefj
19:23 13.06.2018.

Nevjerojatno je da se opet javlja ista ekipa koja je imala toliko loše analize su ih čak Svjetska banka i EK upozorile da su im analize loše, te da na osnovu tih loših analiza donose krive odluke i imaju katastrofalne posljedice. Pa nije bez veze SDP vlada s ovim ljudima bila ne samo najgora ikada u Hrvatskoj, već jedna od najgorih ikada na svijetu... Pa dajte se zbrojite u SDP-u i nađite neke ljude koji nemaju takav teret na svom dosadašnjem radu. Kako možete gurati te iste ljude kao nekakve ekonomske stručnjake, kada su se dokazali kao izuzetno loši. I to ne samo u teoriji već u praksi... Kakvi dokazi su još potrebni?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.