Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN RAČAN:
Povratak na članak

'SDP mora prestati glumiti da je velika i jaka stranka'

Nismo ni veliki ni jaki i moramo se ponovno početi graditi, rekao je Račan

Komentari 48

DU
Deleted user
20:58 18.06.2017.

Zanimljivo kako svi, kojima vise izborni sustav nede u korist, zagovaraju njegovu promjenu. A kad je markicka sve te prijedloge stavila na papir i to pokusala preko referenduma promjeniti onda su su na sve legalne i nelegalne nacine pokusali sprijeciti. I na zalost uspjeli su.... pogotovo sdp sa nevjerojatnom lazju o broju biraca...a hdz je samo sutio...Ali onda je i sdpu i hdzu taj sustav isao na ruku. Sad ide samo hdzu pa se ovi bune...najgore je sto narod ima sanse nesto promjeniti ali onda to ispusti iz ruku zasljepljen svojim hdz sdp ideologijom. Nije bitno tko nesto predlaze vec sto predlaze.!! kad narod to nece shvatiti nikada nam nece biti dobro

VL
Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
20:32 18.06.2017.

Nije mi jasno kako možete uopće davati prostora posinku jednog od najvećih izdajnika hrvatskog naroda (ako je uopće i bio Hrvat ?) ivice Račana ? Zar je potrebno spominjati koliko je uzaludno i bespotrebno poginulo hrvatskih junaka i nedužnih civila radi podmukle predaje oružja Srbima od strane njegovog poočima? Neumoljivo se nameće pitanje: jesu li ovo hrvatske novine i hrvatski portal ? Ako poštujete demokratsko pravo mišljenja, onda me nećete pobrisati, a minusi koje ću zasigurno dobiti potvrdit će koliko u Lijepoj Našoj još uvijek postoji izdajnika i neprijatelja ! Još bih dodao da veleizdaja ne spada u demokratske dosege...

VL
Avatar PrskatorVlado
PrskatorVlado
20:21 18.06.2017.

I ovaj se je dobro ugojio na antifašizmu. Još malo, i oči će mu zatvoriti obrazine, :)

VL
ST
stefj
20:51 18.06.2017.

SDP mora složiti neki program, a ne da mu glavna mantra bude - pa nećete valjda za HDZ... I bilo bi u redu da se napokon krenu baviti socijaldemokracijom (s naglaskom na demokraciju), a ne da vuku korijene iz prošlog sustava, da su isključivi i da moraju utamaniti svakog tko drugačije misli...

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
20:32 18.06.2017.

Jel to i dalje po onoj: Poslije Tita - Tito. Volio bih znati, čime je ovaj čovjek zaslužio biti u centru zbivanja. Molim samo jednu referencu, osim što je nečiji sin.

VL
Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
20:41 18.06.2017.

SDP je na zadnjim lokalnim izborima za županijske skupštine sa svim partnerima dobio 22,5% glasova. Sa svim partnerima, a koalirao je s 10 različitih stranaka, ovisno o županiji. Tamo gdje je išao samostalno osvojio je negdje čak i manje od 10% glasova. U trećini županija SDP više nije ni druga snaga. Da su danas parlamentarni izbori, SDP bi s partnerima osvojio maksimalno 38 mandata, i kad bi namirio svoje partnere, od Beljaka Pajsera na dalje, SDP-u ne bi ostalo ni 25 mandata. SDP danas više nema nikakvu perspektivu za ništa.

VL
GO
golub
21:25 18.06.2017.

Nikad više partiji vlast.

VL
CU
cungalunga
20:36 18.06.2017.

Zašto im svima iz pogleda šiklja krv? A ko fol ljubav i tolerancija...je kak da ne koji su to zločinci

VL
DU
Deleted user
21:58 18.06.2017.

Debelo, kominističko G.VNO!

VL
MA
Marko1337
21:47 18.06.2017.

SDP mora pokrenuti lustraciju da se riješi sveg balasta titovih zločinaca, u suprotnom ta paertija nikada neće postati stranka i kad iizađe na vidjelo istina o zločincu titu i njegovim krvnicima kojima se partija diči, partija će se morati zabraniti.

VL
Avatar maxist
maxist
21:15 18.06.2017.

Bez obzira na background on nije za ideologa sdp-a ili bilo koga...a elementarno je da stranka koja u nazivu ima "socijalno" nema ni jednog čovjeka ni poteza koji se time može makar i deklarativno-okititi ! Svi od reda su teški materijalisti a empatije nemaju ni za svoju desnu ruku a kamoli za ljude ! Nije bez veze što se tvrdi da nemaju program niti dugoročni strateški plan politički a najmanje ekonomski ,...a tako su prazni partijski škrnicl...!

VL
DU
Deleted user
21:47 18.06.2017.

Pa Ivane dobitna kombinacija bi vam mogla biti puno rada i domoljublja. Naravno da je to SF za SDP, ali ti probaj...

VL
MA
markopekic
22:01 18.06.2017.

SDP jest opozicija ali oni bi morali manje napadati druge i ne destabilizirati vladu di god vide priliku i strpljivo cekati nove izbore a ne ponovo trazit vanredne izbore toga je gradanima dosta

VL
BE
beitsche
22:32 18.06.2017.

Naslov zlata vrijedan.

VL
VI
viluk007
22:45 18.06.2017.

Ovaj mali je jedva završio srednju školu pred sam kraj četvrtog razreda je imao 11 (jedanaest ) jedinica i sve je Ivan riješio telefonom, doduše stari Ivan.

VL
NE
nevjerujženikojalaže
21:30 18.06.2017.

bez normalne ljevice ne može biti ni normalne desnice. dobro, pravu desnicu niti nemamo za sada, kao i ljevicu. kod nas se više ne zna tko pije a tko plaća. u biti, narod plaća, to se zna.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:16 19.06.2017.

sve dok imate para za plaćanje medijskog prostora, živi ste. mada, kolko ćujem, nemate baš nešto u kasi, osim silnih dugova. a prihodi vam sve manji, otpor članstva za plaćanje članarine je sve veći, nisu oni navikli davati novac. shvatite i prihvatite da polako nestajete sa scene, nikad niste bili velika stranka, osim po financijama, jer ste od skh uzeli svu imovinu, a tuđman vam ju je ostavio, nije podržavio, kad je društveno vlasništvo dobivalo titulare. imate dvije županije, jednu zagorsku, gdje se zagorci zgražaju, i primorsku, tj. riječku, gdje je najmanja izlaznost u zemlji, samo članovi sdp-a izlaze na izbore, ono što tako volite spočitavati drugima. i tu nestajete u idućim izborima. a nakon toga, postajete nešto u rangu hsls-a. umislili veličinu, a kad ono, hajdaš, maras, to su vam vodeći ljudi?! pa njihov doseg, intelektualni posebno, je na razini heterotrofnih organizama. samo što više nema tog partnera za njih...

VL
Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
20:36 18.06.2017.

Sdp je velika i snazna stranka dok u normalnom drustvu i medju normalnim narodom takve stranke n e p o s t o j e! Takve opcije ako nisu zabranjene kaznjene su na izborima ali u mafijalandu ide kako ide.

VL
DU
Deleted user
22:01 18.06.2017.

Izbacite Marasa koji radi cirkus i svakom svojom izjavom srozava ionako nagrđen ugled stranke.

VL
Avatar links
links
23:42 18.06.2017.

a šta ti glumiš? sve je teže živjeti od prezimena...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.