Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije iz BiH
Povratak na članak

SDA optužuje Hrvatsku za neprijateljsko djelovanje, traži očitovanje vlade

Reakcija je uslijedila nakon tvrdnji u medijima da su hrvatski obavještajci organizirali operaciju kojom se planiralo podmetnuti oružje u islamske vjerske objekte u BiH, a zatim nakon policijskih racija to predstaviti kao dokaze o postojanju raširene terorističke mreže

Komentari 16

BA
batman
12:47 14.03.2019.

Ko o čemu,teroristi o pravdi.😂😂😂😂😂😂👅👅👅👅👅👅

VL
ZI
zimerman
14:27 14.03.2019.

BIH je na listi teroristički država usvijetu a tu listu nije pravila Hrvatska .

VL
RO
ronyday
15:55 14.03.2019.

Bosanski muslimani su poturice koje treba vratiti u Tursku, jer predstavljaju opasnost za demokratsku Europu. Izetbegović ne može poreći činjenicu da su brojni teroristi iz arapskih zemlja dolazili među bosanske muslimane i bosanski muslimani odlazili među arapske teroriste.

VL
GO
goran2hr
14:52 14.03.2019.

Tobožnja "tajna operacija hrvatskih obavještajaca" pokazati će se kao izmišljotina. Prvo što je to samo po sebi toliko besmisleno (da Hrvati uopće naoružavaju islamiste u BiH), drugo što mi nismo samostalna država koja bi mogla pokrenuti neku operaciju u svoju korist, čak i kada bi to bilo nešto korisno za nas, a kamoli ovakvu ludoriju.

VL
AF
AfganistanskiHrvat
14:40 14.03.2019.

Evo ja ću ti se očitovati. Idem na WC pustiti očitovanje a ti ga pričekaj na kraju kanalizacije.

VL
OK
okvals54
18:28 14.03.2019.

Tko o čemu teroristi o borbi protiv terorista.

VL
PL
@ploto@
16:49 14.03.2019.

BIH ima najjaču tajnu službu u regiji,koju predvodi iskusan operativac Izet Fazlinović koji je školovan po ruskoj metodi. Jedan od najuglednijih stručnjaka za rad tajnih službi,Đido Mova je potvrdio da se niti jedna tajna služba u regijunu ne može mjeritii sa BIH tajnom službom,koja je na razini Mossada što se tiče efikanosti.

VL
IV
IvanKapapulco
17:10 14.03.2019.

Halo Izetbegovicu ti si gori Poturica nego ti je bio otac. I pravo budi Hrvatima u Bosni koji se sa teroristima upustaju u neke dogovore.Zaboravili su onu narodnu ne vjeruj Turcinu i Muslimanu ni kad spava. No pasaran Izetbegovicu odstupi 100 koraka nazad.

VL
DU
Deleted user
17:19 14.03.2019.

Izedbegović manipulira i pokušava zatamniti stvarnu istinu koja se događa u BIH .Optužbama pokušava sakriti svoj udio u islamizaciji i radikalizaciji BIH a sve u interesu Turske.Optužuje valjda po nalogu svog drugog babe Erdogana.Stvarno samo bi naibac povjerovao u ovuu njegovu priću. Pa tko pametan želi teroriste u svom dvorištu.Hrvatska stvarnomora biti oprzna jer Izedbegović je počeo igrati prljavo a valjda se ovako destabilizacijom regijona dobro zarađuje.Njih nije briga za žrtve jer one su dio biznisa.

VL
VV
Vražji Vrag
19:05 14.03.2019.

Pa ovaj llik niti ne bi postojao da ga nije spasila hrvatska vojska, a sada taj ortodoksni zatucanik mlati po toj istoj Hrvatskoj. ma samo treba jaće zatvoriti granicu i baj, baj - neka ga pojedu ti đihadisti koje je navukao uBosnu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.