Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVANREDNI KONGRES
Povratak na članak

Schulz: 'socijaldemokrati izlaze s novim idejama, a demokršćani se skrivaju iza Angele Merkel'

U Dortmudu je jednoglasno prihvaćen izborni program njemačke socijaldemokratske stranke pod nazivom "Vrijeme za više pravednosti"

Komentari 4

ST
Stipan
19:49 25.06.2017.

On dolazi iz istrošene sadašnje EUROPE i nije u stanju dati i Njemačkoj i Europi nove impulse. Od njega ništa kao i od našega europskog činovnika . Kod nas treba novi Macron. U Njemačkoj će se Merkelovica prilagoditi jer je i sama svjesna da Europa može opstati samo kao članica svih 27 a ne kao i dosad da su jedni iznad ostalih. Drugim riječima da se sve odluke ne donose u Berlinu.

VL
ST
stomugromova
20:12 25.06.2017.

Koga ovaj fake ljevičar i neoliberal misli isfolirati.Lik je jedva završio srednju školu,imao problema sa alkoholom i sad bi preveo europske ovčice žedne preko vode.Ti i Merkel ste ispali iz istog prkna,neovisno iza kojih stranaka se skrivate.

VL
DU
Deleted user
19:34 25.06.2017.

Sad bi na ovu vjest većina komentara ovdje bila "...komunjare..." a ne Košićevoj misi isto... :D

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.