Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njemački socijalist
Povratak na članak

Schulz kandidat europskih socijalista za predsjednika EK

Moj prioritet su mladi. Jer zaposlenje nije samo ekonomsko pitanje, već i pitanje dostojanstva – rekao je Schulz

Komentari 5

DU
Deleted user
12:16 03.03.2014.

Samo rijec socijalista i odma se najezim.Ili od strasti ili od negodovanja?Schulz.Retorican i vrlo glasan a na kraju ostaju samo rijeci.bla..bla..Ti su nam bili jako,,jako..jako veliki prijatelji..prijatelji..prijatelji ili ?

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
16:03 01.03.2014.

Sta cemo sada njih 5 gledati kako mijenjaju poltrone izmedju sebe. .. buhahah.... W la democrazia, dolje EU diktatura. fuj

VL
K1
k1milica
16:58 01.03.2014.

prošle je godine ako se dobro sjećam rekao da on neće biti(nebi bio) neizabrani premjer. govoreći protiv dalema-e ...kao i kod nas prava deMokracija...

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
16:08 01.03.2014.

A Renzi mafiozo, gori od Berlusconija, samo je on jos falio Italijanima. Vec ga gradjani ne mogu smisliti, nema 3 dana da je preuzeo komandu. Sluga masonskih bankstera.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.