Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIMA JE UPAO U OKO
Povratak na članak

Scena iz 'Večere za 5' hit na popularnoj stranici: Po tome se vidi odakle je

Oni koji su rođeni u prošlom stoljeću sigurno se dobro sjećaju legendarnih tabletića koji su bili neizostavan ukras svakoga doma

Komentari 4

KO
Kokić
15:11 23.09.2020.

Komentari na mjestu. Pošten neiskvarena čovjek. Svako mu dobro.

VL
ZW
zweistein
14:08 23.09.2020.

autentični istarski pastuh...on i elio pisak

VL
ČR
črnamatizemla
14:03 23.09.2020.

Eklektično, retro, uščuvano, čisto, personalizirano, simpatično, kao i brk koji zapravo najviše odaje činjenicu da se radi o Slavenu. Gospon je očito vjeran u svemu stilu svoje mladosti, kaj je u tom loše ili smiješno i zašto bismo težili tome da ostavljamo neslavenski dojam? Jedino kaj se zapravo ne uklapa je - televizor, vjerojatno silom prilika jer prelasci na nove načine emitiranja zahtijevaju da promijenimo svoje možda ispravne TV uređaje.

VL
MM
mmatrag
14:23 23.09.2020.

Meni je još smjesnije ono suncokretovo ulje pored TVa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.