Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIMA JE UPAO U OKO

Scena iz 'Večere za 5' hit na popularnoj stranici: Po tome se vidi odakle je

Foto: Screenshot RTL
23.09.2020.
u 13:23

Oni koji su rođeni u prošlom stoljeću sigurno se dobro sjećaju legendarnih tabletića koji su bili neizostavan ukras svakoga doma

Scena iz prošlotjedne ''Večere za pet na selu'' završila je na popularnoj satiričnoj stranici Slavorum koju prati više od milijun ljudi, a fotografija je mnoge podsjetila na neka prošla vremena.

Naime, riječ je o epizodi u kojoj je kuhao Mladen Vidulin (51) iz mjesta Červari, a koji je na kraju tjedna i pobijedio, no pažnju korisnika društvenih mreža nije ukralo njegovo kulinarsko umijeće nego stolnjak na LCD televizoru.

Riječ je o legendarnom tabletiću, odnosno heklanom stolnjaku, koji je bio jedan od glavnih ukrasa svakoga doma. Posebno popularno bilo je tabletiće držati na televizorima, što danas izgleda poprilično neobično.

– Taman sam htio pitati ''što je s tom fotografijom'', a onda sam uočio televizor – jedan je od komentara koji je zaradio najviše lajkova.

Drugi su pak primijetili i da drugi detalji otkrivaju da se radi o Slavenu, primjerice kuhinja, ali i zdjela u kojoj je mijesio tijesto.

Objavljuje SlavorumNedjelja, 20. rujna 2020.
Ključne riječi

Komentara 4

KO
Kokić
15:11 23.09.2020.

Komentari na mjestu. Pošten neiskvarena čovjek. Svako mu dobro.

ZW
zweistein
14:08 23.09.2020.

autentični istarski pastuh...on i elio pisak

ČR
črnamatizemla
14:03 23.09.2020.

Eklektično, retro, uščuvano, čisto, personalizirano, simpatično, kao i brk koji zapravo najviše odaje činjenicu da se radi o Slavenu. Gospon je očito vjeran u svemu stilu svoje mladosti, kaj je u tom loše ili smiješno i zašto bismo težili tome da ostavljamo neslavenski dojam? Jedino kaj se zapravo ne uklapa je - televizor, vjerojatno silom prilika jer prelasci na nove načine emitiranja zahtijevaju da promijenimo svoje možda ispravne TV uređaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije