Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahtjev
Povratak na članak

Sberbank želi Ramljaku zabraniti raspolaganje imovinom u Srbiji

Privredni sud u Beogradu na ruski zahtjev donio rješenje o privremenoj mjeri kojom se Ledu zabranjuje “otuđenje i opterećenje 100 posto udjela u Frikomu”.

Komentari 8

BE
beitsche
20:54 10.06.2017.

Mi to mozemo otplatit bez beda. .Al nek I banka malo pati zbog nepromisljenog financiranja. A konzum ako propadne. Doci ce neko drugi. Moda bolji.

VL
HA
havrda
21:37 10.06.2017.

Htjelo se dvorac i elikopter i ergelu konja i vlastiti vinograd i stanove u Americi i Londonu i Zürichu i torbice za švalerke i privatne vakultete za unuke i kineske vaze i boktepita čega sve još i sve to ... na kredit. Teta u vrtiću nemere dobit kredit za garsonjeru, a na Kulmerovim dvorima doje se grbe deve... Po tom modelu bi Daimler, Porsche, Siemens, Bayer, Sandoz i slični davno stavili ključ u bravu. Arvacka ingenioznost i njuh za bizmis. Možđane bogu plakat.

VL
Avatar UHROAP
UHROAP
07:42 12.06.2017.

ako je toliko puta vise duzan nego sto mu vrijedi imovina agrokor.. onda i moj pas zna da todoritj nije pojeo ostatak novca.. iva ipak nemoze toliko pojest :) di su racuni? vrati lovu.. vrati kredite! dosta ste zivili svi mafijasi na nasoj grbaci.. fimi.. ina.. agrokor i ostali! eto gdje je bio crni fond nasih gangstera!fore da si kupovao gubitase i pumpao u njih lovu ne pusimo.. na temelju ceg si dobio toliki kredit.. I jos dug dobavljacima.. itd.. u remetinec i racune na sunce!

VL
PU
Pukovnik
23:25 10.06.2017.

Zasto bi mu dozvolili da raspolaze s NJIHOVOM imovinom?

VL
AN
anticenzura
20:50 10.06.2017.

Zlocinacka ce poslati vojsku na rusku granicu da se obarcuna sa kreditorima, ne predaju se oni tako lako.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.