Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oš matija gubec
Povratak na članak

Sazvan hitan roditeljski zbog učeničkih poruka

Učenici koji su slušali vjeronauk kod Bagarića sada se međusobno napadaju i vrijeđaju. Učenici pišu: “Nabit ćemo te na kolac”

Komentari 16

GU
gugs5050
18:24 05.01.2018.

Je li to Ministarstvo i škola imaju nekakav deal s vama, pa su na sastanak pozvani samo roditelji koji čitaju Večernji? Svečano izjavljujem da sam roditelj djeteta iz tog razreda, i da nije istina što pišete. Nikakav sastanak nije sazvan, barem sto se mame i tata mog djeteta tiče, jer nikakav poziv nismo dobili.

VL
Avatar kravata
kravata
17:27 05.01.2018.

Da je drzava majka hrvatima a ne maceha nebi bilo ni ovakvih rijeci od vjeroucitelja nebi se djeca prepucavala nadam se da me nece obrisat i sutrasnji dan ako nastavi svoju provokaciju manjina hrvatske je razlog neprimjerno ponasanja nekih odgovornihnih medu kojima su i vjeroucitelji.

VL
BA
bakulušić
23:37 05.01.2018.

Ako je portal Index pouzdan izvor informacija onda smo zaista dotakli dno dna i novinarstvo u Hrvatskoj je - nešto što je nekad postojalo a sad je prošlost.

VL
KA
kajbum
21:58 05.01.2018.

Cetnici su unsvakoj pori hrvatske drzave.

VL
DU
Deleted user
19:25 05.01.2018.

Povijest vam djecu poducavaju ljubitelji zlocina Broza to vam ne smeta, zasto? Znate li koliko nevine krvi na njegovim je rukama?

VL
MA
MarijaKnezovic
09:30 07.01.2018.

Ovima koji su zabrinuti ponasanjem djece ,mozda bi im odgovarao Porfirije koji srpsku djecu uci ljubavi prema Hrvatima !!!Ljubav prema popu Dujicu je iznad svega ,zar ne???

VL
ZA
zac111
15:52 07.01.2018.

nista nije lagao!

VL
DU
Deleted user
17:33 05.01.2018.

Sramotno je da se uopće razglaba treba li ta osoba dobiti zabranu podučavanja pa i ikakvog kontakta s djecom. Nitko tko nije u stanju ponašati se i govoriti razumno i djeci primjereno - ne bi smio s njima raditi. Uopće nije bitno koga je napadao, o kome je ružno govorio, na čiji linč je pozivao. Da je to učinio bilo koji nastavnik ili profesor, ne bi bilo milosti. Lik je osoba bez kontrole, sklon bijesnim izljevima ( možda ne samo vrbalnim) i kao takav potencijalno opasan. Odurno. A s druge strane mi da učimo djecu pristojnosti, kulturi, argumentiranim govorima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.