Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužena za uznemiravanje

Saznala da joj muž spava s prostitutkama pa mu se ovako osvećivala

Folkestone Magistrate sud
Foto: Google Maps
16.09.2017.
u 09:07

Deborah Addams (56) iz engleskog Whitstablea je na supruga bacila pseći izmet kada je na njegovom laptopu pronašla podatke 200 prostitutki

Jedna je žena proglašena krivom za uznemiravanje svog bivšeg supruga jer je na njega bacila pseći izmet nakon što je na njegovom laptopu pronašla detalje o 200 prostitutki.

Deborah Addams (56) iz engleskog Whitstablea je, osim toga, poslala gole fotografije svoga bivšeg supruga jednom od njegovih zaposlenika kao i podatke o prostitutkama, piše Metro.

No, ni tu nije stala. U razdoblju od dva mjeseca poslala mu je više od 1500 uvredljivih sms i elektronskih poruka u kojima mu je govorila koliko je ljuta na njega.

– Da sam mu htjela nauditi odrezala bih mu testise i nosila ih kao naušnice – rekla je na sudu optužena žena i istaknula kako je poludjela na njega kada je saznala da je spavao s prostitutkama tijekom njihovog 11-godišnjeg braka.

Par se razišao u veljači 2015. godine, no 56-godišnjakinja se odlučila osvetiti bivšem suprugu za nevjeru. Sada je zbog toga osuđena, a koliko će kasnu dobiti znat će se krajem godine. 

 

Komentara 3

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
09:59 16.09.2017.

556 godina stara žena!svaka čast!

Avatar Zgubider.
Zgubider.
10:44 16.09.2017.

"...556-godišnjakinja..."___ Ne treba mu zamjeriti, kome bi se još "digo" na tak staru babu?!

Avatar Rafael B
Rafael B
12:10 16.09.2017.

Kokosh! Umjesto da je sretna kaj ju trpi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije