Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U organizaciji PD-a

Saznajte kakva je budućnost Hrvatske poljoprivrede na konferenciji "Hrvatska poljoprivreda - budućnost i tradicija"

25.04.2019.
u 13:26

Na konferenciji će se kroz dvije panel diskusije govoriti o problematici zemljišta i njegovoj ulozi u razvoju poljoprivredne proizvodnje...

Pozivamo Vas na konferenciju "Hrvatska poljoprivreda - budućnost i tradicija" koju organiziraju Hrvatska zajednica županija i Poslovni dnevnik 29. travnja 2019. godine u Hotelu the Westin Zagreb s početkom u 10.30 sati.

Na konferenciji će se kroz dvije panel diskusije govoriti o problematici zemljišta i njegovoj ulozi u razvoju poljoprivredne proizvodnje kao i o planu i razvoju kratkih dobavnih lanaca te poticaju i daljnjem razvoju malih poljoprivrednika, ali i nastavku tradicije proizvodnje domaće prirodno uzgojene hrane.

Osim panel diskusija na konferenciji će biti i Intervju 1 na 1 s ministrom poljoprivrede i potpredsjednikom Vlade RH Tomislavom Tolušićem o daljnjim planovima i budućnosti hrvatskog agrara.

Cilj konferencije je progovoriti o proizvođačkim organizacijama kao najboljem i najeuropskijem modelu zajedništva primarnih poljoprivrednih proizvođača i prerađivača koji se podupire iz Mjere 9. programa ruralnog razvoja RH. Također, nastojimo skrenuti pozornost na to da poljoprivredna politika mora snažno podupirati kratke tržne lance, te pomagati proizvodnju i trženje lokalnih i tradicijskih proizvoda. Poljoprivredna politika treba pomagati malim sredinama da kroz zajedničke proizvodne mikropogone dobiju mogućnost stvarati neindustrijske sirovine i neindustrijske prehrambene proizvode bez rizika, ali s posebnim vrijednostima.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno uz prethodnu prijavu na: http://www.poslovni.hr/prijava-hrpoljoprivreda2019

Detaljne informacije dostupne su na: http://www.poslovni.hr/hrpoljoprivreda2019 ili putem maila konferencije@poslovni.hr te telefona 01/6326 064.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije