Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predizborni spot HDZ-a
Povratak na članak

Šavorić je ured za spot dao gratis

Sve ostale stavke, od produkcije do vizažista, imaju iznos troška, a izrada spota "Vjerodostojno", koštala je ukupno 171,838,01 kunu

Komentari 6

DU
Deleted user
11:05 31.05.2019.

Plenky nije razočarao. Osvjetlao je obraz kriminalne organizacije zločinačkim pothatom planetarnih razmjera gdje su plesale milijarde, a čak i prodaja Ine je šala mala u usporedbi s ovim. Šavoriću, mašala!

VL
GV
golub Vaso
20:31 31.05.2019.

poslije se naplatio na Agrokoru s kamatama

VL
PO
porezni.obveznik
14:44 31.05.2019.

Bravo. NIje li ovo Index objavio pred godinu dana? Ili vam je toliko trebalo da istrazite?

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
12:23 31.05.2019.

očekujemo promptnu reakciju ive puljić šego,relkovića i maldinija koji će nam ovo razjasniti kao još jedan pokušaj podmetanja patriotima iz hdz-a.boris šavorić je uz hdz a u hdz-u su sami patrioti,katolici i poštenjačine poput nikice valentića,škegre,šeksa,martine dalić,gorana pauka,,janice kostelić,lucića,brkića,tomaševića..........davor ivanković je pojeo 5 kg janjetine i popio pletaru vina pa se ne može izjasnit

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.