Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOM & VRT

Savjetujemo kako da uredite veliki dnevni boravak

dnevna soba
DIV
30.09.2013.
u 07:05

Manu je velikim dnevnim sobama teško naći ako izuzmemo da ih je skuplje opremiti nego male i da pospremanje traje duže

Prvo pravilo funkcionalno i lijepo uređenog dnevnog boravka, koji obiluje ‘kvadratima’, glasi: dobro rasporediti prostor na tzv. zone. Drugim riječima, valja dobro osmisliti i rasporediti dio za druženje i gledanje TV-a, u kojem će se naći sofa i fotelje, dio za čitanje s ležaljkom i policama s knjigama, zonu za društvene igre (bilijarski stol, stol za kartanje i sl.), te dio za blagovanje ako je dio dnevnog boravka predviđen i za zajedničke obroke, kazuje dipl. ing. arh. Deana Matić, magistra arhitekture i urbanizma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije