Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbijanje dvojezičnih ploča
Povratak na članak

Savjet za branitelje traži obustavljanje sudskog postupka protiv Marijana Živkovića

Dragovoljci i branitelji nisu obranili Hrvatsku kako bi imali povlašteni položaj, nego zato da bi u njoj bili poštivani hrvatski zakoni i Ustav, poručuju iz Savjeta.

Komentari 13

Avatar navijač
navijač
16:03 30.09.2019.

Doći će sve na svoje vremenom , ali i ovoga puta se potvrdila stara trza da "revolucija jede svoju djecu" , na žalost. I ovi dinosauri na vlasti će izumrijeti za kojih 10 - 20 godina do tada čuvajmo Hrvatsku.

VL
CR
cromak
17:41 30.09.2019.

U Croacija se pise latinicon i to je sveto slovo za sviju tu nema iznimke za nikoga ni za Cetnike iz pasaluka a Sabornici da se izjasne kojm jezkom pricaju i kako se potpisuju.

VL
TR
tramontana
15:37 30.09.2019.

ne razumin kako oni znaju nešto što suci ne znaju. Evo recimo, da su tražili pomilovanje od predsjednice , ako bi bija osuđen, to bi razumija, ..... da tražu i novac za trošak i to bi razumija....... ali ovako. Zakone tumače, a to nije njihov posa. Razumin i iman empatije za čovika, ali niko ne smi biti iznad Zakona.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:04 30.09.2019.

Kad sam ja tamo 97. napravio fajront u srpskom kaficu, dosla je policija i oni u bijelim odorama, pa je policija morala napraviti prijavu. Sudac mi dosudio 50 maraka kazne i nije bilo nikakvih problema. Nisam sudcu plakao da jee Srbin napravio kafic od materijala moje srusene kuce. Nisam nikad ni platio tu kaznu.

VL
BO
boba2
19:05 30.09.2019.

pa sigurno ga treba suditi, ahhh moze posle kada je optuzen da ode u banju da tamo osluzi svoju kaznu.

VL
Avatar Feral
Feral
16:11 30.09.2019.

Ako je ćirilica u ustavu prvi oni ne poštuju isti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.