Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
9,5 tisuća vojnika
Povratak na članak

Saveznik Angele Merkel o povlačenju američkih vojnika: 'To je potpuno neprihvatljivo'

Nitko o tome nije unaprijed obavijestio svoju NATO saveznicu, rekao je Peter Beyer

Komentari 6

ZA
Zapadnjak
11:24 08.06.2020.

Neprihvatljivo je da se netko obveze na trosenje 2 posto bdpa kako bi zajednicka obrana bila ucinkovitija, a potom izda i jos ima obraza zahtjevati da se netko drugi pobrine za njegovu/njenu sigurnost...

VL
SO
Sotona
13:38 08.06.2020.

Amerikanci njihova vojska se nigdje na svijetu ne povlaće nego uživaju u gostima 57 zemalja jedino eto misle navodno iz Afganistana da ne dožive ono odosmo nakon smo 20 godina jer eto zadnji Afganistanac je ostao tamo živ . i . i uživa slobodu i demokraciju ; Ne zadnji Mohikanac !¨¨!!¨!

VL
SO
Sotona
13:33 08.06.2020.

Saveznik Angele Merkel o povlačenju američkih vojnika: 'To je potpuno neprihvatljivo' strah nas je Engleza !!!

VL
SI
sisavac
11:25 08.06.2020.

pa tko će braniti germaniju od najezde migranata?! umjesto da pita kad će ostali otići, nju brine zašto odlaze... pa nije njemačkoj dosta okupacije od 45-e?! stockholmski sindrom ih pere žestoko.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.