Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO STROGOM ISLAMU
Povratak na članak

Saudijski šeik traži da se ženama zabrani bavljenje sportom

Sport kvari žene i djeluje na njih sotonistički, rekao je šeik Abdul Karim al-Kundair, član Vijeća zaduženog za islamska pitanja u toj zemlji, prenose arapski mediji.

Komentari 48

RI
Riznica
14:42 24.05.2010.

bomba To sto pises je cista propaganda, na laz se nemoze odgovoriti osim da se mora reci da tako nesto ne pripada islamu...A ako ti imas neki dokaz iz Ku`rana ili hadisa iznesi, ali ja cu ti pomoci neces naci,, osim da je to naredzeno muskoj djeci.. Obrezivanje zena je tradicija i ljudska umotvorina koja se primjenjuje vise kod svih drugih osim kod muslimana.... Sto se ipak tice zene, njena ljepota i cednost se uvijek vise cijenila u islamu nego bilo gdje...Dovoljno je da pogledate sta radite od zena, izivljavate se i eksplatisete ih maksimalno, upravo zato sto neznaju koliko vrijede, pa vam to i dopustaju...Ucinili ste sve da zena izadze iz svoje prirode !!!!!!!!

VL
AG
Agramer198
15:24 24.05.2010.

Pa jbni Rimljani su prije jbn 2000 tisuće godina imali onu uzrečicu \"mens sana in corpore sano\",a ja sada čitam u XXI. st. ovakve izjave. Pa Kriste DEBILAAAA!

VL
OB
-obrisani-
08:09 25.05.2010.

Zar je to nesto novo u Muslimanskom Svijetu,.......

VL
OB
-obrisani-
10:52 24.05.2010.

bolest opaka bolest!još malo pa će im i disat zabranit!

VL
Avatar trunchbull
trunchbull
11:32 24.05.2010.

Saudijski šeik je budala.

VL
CE
cericzel
11:40 24.05.2010.

kretenarija. ograničenost. pomanjkanje zdrave pameti. bullshit.

VL
OB
-obrisani-
11:52 24.05.2010.

Svaki puta me ovakvi šerijatski luđaci iznenade i kad pomislim da sam vidio sve njihove dijagnoze i simptome ludila e oni me iznenade.Nisam mislio da ženska odbojka ili atletika imaju toliko poguban utjecaj na ovo njihovo sranje stvari. Kako jaja u svojoj bezgraničnoj dobroti ne želim da šerijatski luđaci pate ja bi se usudio kao kaurin ipak predložiti nešto što će ih veseliti, dakle neka ih počnu puniti helijem i neka im lebde vezane špagicom po doma a oni sami neka se prihvate i kućanskih poslova jer prije će “sotonistički“ djelovati na ženu kuhanje i spremanje nego odbojka na pijesku ili 100 m sa preponama

VL
RI
Riznica
12:24 24.05.2010.

Bomba, u pravu si za sve te osobine zene... Ali ipak u svemu tome ima jedna greska koju zene prave... Mnoge od njih, nazalost, neznaju koliko vrijede !!!!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
12:43 24.05.2010.

Riznica, odlično si primjetio da mnoge žene ne znaju koliko vrijede. Kad postanu svijesne kao jedna prije par dana koja je istukla vjerskog policajca u Saudijskoj Arabiji, dolazi kraj ove nakaradne vladavine muških šovinista i vladavine siledžija....

VL
OB
-obrisani-
12:43 24.05.2010.

poštovani komentatori aktivnosti pojedinih komentatora na ovom forumu zadnjih mjeseci dovele su do srozavanja nivoa komunikacije ispod intelektulanog i civilizacijskog nivoa kako bismo se riješili ološa, odlučili smo se za jedan trik naime, od sada ćemo svaki dan pustiti u eter jednu vijest, toliko glupu da joj dežurne budale naprosto neće moći odoljeti, svi će se okupiti oko te vijesti, i pustiti normalan svijet da komentira na drugim člancima ostalim čitateljima se ispričavamo zbog lažnog izvještavanja, ali uvjeravamo vas da smo prisiljeni na ovakav čin, to je bio jedini način da se riješimo komentatorskog ološa pokušali smo ih odvuć na dječji chat, to je funkcioniralo jedno vrijeme, ali i od tamo su ih potjerali svatko nosi svoj križ, zahvaljujemo na razumjevanju uredništvo VL-a

VL
BO
bomba
13:15 24.05.2010.

Riznica One ne znaju koliko vrijede pa zato im šeik mora reći. Ovo je jedna od stvari koje znamo, ali malo se priča i govori kako se još u islamskim zemljama žene obrezuju da ne bi slučajno uživale u seksu.

VL
NU
nubiwarior
16:30 24.05.2010.

@bomba-ne lupetaj gluposti, to je običaj koji potječe iz Nubijsko-Faraonske kulture čiji su muškarci to prakticirali dok su odlazili na ratišta koja su trajala mjesecima i godinama da ih žene ne varaju, nabavi povijest medicine pa se malo civiliziraj. Ti običaji do dan danas postoje u južnom Egiptu i na sjeveru Sudana gdje se godinama vodi žestoka kampanja i zakonom se rigorozno kažnjivaju roditelji koji podvrgavaju svoje kćeri takvim barbarskim običajima a ne 13-15 g. starosti jer tada se smatra da je prekasno, možeš ti te priče pričati ovdašnjim ljudima koji nemaju pojma o ničemu ali znaš postoje neki ljudi koji imaju malo šire obzorje i čitaju i ne ograničavaju se samo medijma iz svoje zemlje i bahate se i pljuju po tuđim kulturama a da istovremeno prije 15-ak g. klali kao stoka s prvim susjedima!!!!!!!!!

VL
AC
`*acide*`
16:46 24.05.2010.

nubi ovde se ne vodi rasprava o obrezivanju nego o predlogu da se ženama zabrani bavljenje sportom osim jednog jedinog, a to je širenje nogu i rađanje nus proizvoda istog, to je ono tragikomično čemu normalan svet ne može da se načudi !

VL
RI
Riznica
19:18 24.05.2010.

bomba: Ja od tebe trazim dokaz iz Ku`rana, gdje to islam dozvoljava , dokaz nije neka lijeva knjiga u u kojoj ima najvise supljine i propuha a najmanje istine... Pod prvo Jordanska princeza nije Jordanka vec Palestinka, tako da je je niko nije ni mogao da krije po Jordanu, niti se djeca kriju po Jordanu.... Pod drugo, obrezivanje zene su paganski obicaji, i to je vrlo strogo zabranjeno islamom a svi koji to rade ceka velika kazna...Nadam se da si sad puno pametniji !!!!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
19:41 24.05.2010.

Pa evo još jedan dobra primjer sloboda koje uživaju u islamskim zemljama!

VL
Avatar Gricka**
Gricka**
19:42 24.05.2010.

Onda se jednog dana muslimanke dosele u zapadni svijet, pa se gle cuda poseve tj netko im to ipak nekako otvori. Nakon toga idu kod doktora i placu i hoce biti opet potpuno zasite natrag i onda zapadni doktori padaju u nesvijest od muke, Rizica. Potjeraju ih van, jer sta ce s njima. To su ti tvoji slatki muslici.

VL
OB
-obrisani-
20:29 24.05.2010.

riznica- jordanska princeza ni palestinska-kaj si nora ona je maricka, jer joj je mama amerikanka a ne palestinka, ovo je nevjerovatno kak ste pametni, hehehehehehhe

VL
OB
-obrisani-
20:30 24.05.2010.

pa tamo zene i ne voze aute, odnosno voze ako je punica, sestra, ili brat od muza u auto

VL
MA
mališa
21:39 24.05.2010.

Posle 12 vekova održavanja, 393. godine rimski car Teodosije ukinuo je Olimpijske igre, jer su, kao paganske, bile u suprotnosti sa osnovnim načelima hrišćanske religije. Još u II veku naše ere, u tadašnjem kulturnom svetu kružio je spis \"De spectaculis\" (\"O igrama\") u kome je osuđivana \"razuzdanost\" igara. Na jednom mestu se kaže: \"Kako su odurna ta takmičenja u kojima je čovek na čoveku, gde se privijaju na besraman način! U takvoj borbi neko može i da pobedi, ali pristojnost ostaje poražena. Eto: jedan skače go; drugi svom snagom baca metalni disk u vazduh; zar je to časno? Ja velim da je to ludost. Hrišćani moraju odvratiti oko i uho od takvih prizora bez sadržaja, opasnih i neukusnih.\"

VL
OB
-obrisani-
14:25 24.05.2010.

sve mi se nekako čini da će šeicima i ostalim debilima koji podržavaju njihove bolesne ideje najveći neprijatelji postat vlastite žene!a onda su na j...li kad ih počnu klat na spavanju!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.