Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO STROGOM ISLAMU

Saudijski šeik traži da se ženama zabrani bavljenje sportom

Hoće li Francuzi zabraniti vožnju u burkama?
24.05.2010.
u 09:21

Sport kvari žene i djeluje na njih sotonistički, rekao je šeik Abdul Karim al-Kundair, član Vijeća zaduženog za islamska pitanja u toj zemlji, prenose arapski mediji.

Jedan visoki vjerski službenik Saudijske Arabije pozvao je saudijsku vladu da podrži zahtjev kako bi se ženama zabranilo bavljenje sportom.

- Sport kvari žene i djeluje na njih sotonistički - rekao je šeik Abdul Karim al-Kundair, član Vijeća zaduženog za islamska pitanja u toj zemlji, prenose arapski mediji.

Dodao je kako žene trebaju ostati u svojim kućama.

Saudijsko ministarstvo obrazovanja nedavno je najavilo da će sljedeće školske godine uvesti nove predmete u škole, kojima će se poticati društvene vještine i kreativnost, a neke skupine zatražile su tada da se u ženske škole uvede kao obvezan predmet i tjelesni odgoj.

Komentara 48

RI
Riznica
14:42 24.05.2010.

bomba To sto pises je cista propaganda, na laz se nemoze odgovoriti osim da se mora reci da tako nesto ne pripada islamu...A ako ti imas neki dokaz iz Ku`rana ili hadisa iznesi, ali ja cu ti pomoci neces naci,, osim da je to naredzeno muskoj djeci.. Obrezivanje zena je tradicija i ljudska umotvorina koja se primjenjuje vise kod svih drugih osim kod muslimana.... Sto se ipak tice zene, njena ljepota i cednost se uvijek vise cijenila u islamu nego bilo gdje...Dovoljno je da pogledate sta radite od zena, izivljavate se i eksplatisete ih maksimalno, upravo zato sto neznaju koliko vrijede, pa vam to i dopustaju...Ucinili ste sve da zena izadze iz svoje prirode !!!!!!!!

AG
Agramer198
15:24 24.05.2010.

Pa jbni Rimljani su prije jbn 2000 tisuće godina imali onu uzrečicu \"mens sana in corpore sano\",a ja sada čitam u XXI. st. ovakve izjave. Pa Kriste DEBILAAAA!

OB
-obrisani-
14:25 24.05.2010.

sve mi se nekako čini da će šeicima i ostalim debilima koji podržavaju njihove bolesne ideje najveći neprijatelji postat vlastite žene!a onda su na j...li kad ih počnu klat na spavanju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije