Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEST EKSPLOZIJA

Saudijska Arabija presrela rakete nad Rijadom

Ilustracija
Reuters/Pixsell
25.06.2018.
u 07:20

Najmanje šest glasnih eksplozija čulo se i vidjeli se svijetli bljeskovi na nebu iznad saudijskog glavnog grada.

Saudijska Arabija priopćila je u nedjelju kako je presrela nad glavnim gradom Rijadom dvije rakete koje su ispalili milicije Hutija iz Jemena, nakon što su snage pod vodstvom Saudijske Arabije odlučila preuzeti kontrolu nad glavnom lukom u Jemenu od proiranske koalicije.

Najmanje šest glasnih eksplozija čulo se i vidjeli se svijetli bljeskovi na nebu iznad saudijskog glavnog grada, rekao je svjedok Reutersu. Krhotine su uočene na ulicama u diplomatskoj četvrti gdje se nalaze većina veleposlanstava i gdje žive mnogi stranci, ali nije bilo ozbiljnih šteta.

"Saudijske kraljevske zračne obrambene snage su presrele i uništile rakete, a neke krhotine srušenih raketa pale su na stambene površine, srećom bez ikakvih žrtava", izjavio je glasnogovornik koalicije pukovnik Turki al-Malki.

Televizija "Al-Masirah" iz Houtha rekla je da su rakete Burkan ispaljene na ministarstvo obrane Saudijske Arabije i na druge ciljeve.

Ilustracija
1/5

Komentara 6

KO
kordunmoj75
08:17 25.06.2018.

A jeste Amerika naucila i Arav^biju,kao i Englesku,da ako se nesto teroristicki ne desava,mora se izmislisti neprijetelj,koji obavezno napada iz zraka te smrdljive drzave,pa koce jadan napsti tu arabiju,kad je tamo sve sama sirotinja,i sve oruzje koje imaju su dobili od amerike i engleska,jer najlakse je vladati u kuci gdje je obitelj zavadjena.

Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
07:53 25.06.2018.

Utjecaj petrodolara. Ne smijete ni prditi protiv saudijskog princa

GV
golub Vaso
10:11 25.06.2018.

ne pišete kako saudijska Arabija sije smrt po Jemenu godinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije