Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakleti neprijatelji
Povratak na članak

Saudijska Arabija ponavlja da će graditi nuklearno oružje ako to učini Iran

Saudijski šef diplomacije optužio je u srijedu Teheran da "izvlači korist iz prihoda koje je ostvario kada su mu ukinute sankcije i da tim sredstvima destabilizira regiju"

Komentari 9

Avatar bokolo
bokolo
23:26 09.05.2018.

Svi se hvale sa A-Bombama osim Izraela ... Kako to?

VL
DO
domxerex
17:12 11.05.2018.

Hahaha! samo puste želje! Najprije moraju pobjediti Jemen a to im baš ne ide iako imaju najsuvremeniju američku opremu. Jemen im je uništio preko 500tina tenkova Abrams, i još in bombardira prastarim SCUd raketama koje ni jednu nisu uspjeli presresti.. Jednostavno su nesposobni za išta osim moliti i zavist.

VL
TO
Toni70
00:03 10.05.2018.

Tko ne vjeruje da če biti atomski rat ? taj je jako un krivome ... pogledajmo kako se ratuje danas primitivno jadno i sporo nefikasno skupo a uspijeh skoro nula . nitko ništa ne uspije / jedino što je NATO je NATO uspio da osvojiti je Kososvo ; Ali prave države kao strašni Afganistan i nakon 17 godina moraju dežurati cijeli NATO tamo i skrivati se iza visokog zida i stražom te dronerima i izvidnicima i plaćenicima ... Sirija rasturena ne pokorena . Sadama odavno objesi Bušonja ali evo do nedavno jedva uspijepše da pobjede ( pobiju ) teritorijaliste - islamiste zahvaljujući Kurdima i pored super tehnologije i 100.000 puta većoj tehničkoj nadmoči u tehnici Avijacija municija sateliti droneri i specijalan oprema i masi saveznika i financija te velikoj financijskoj podršci slobodnog svijeta .. Sve skupa loše bez Atomske nema ozbiljne pobjede a sa njom se obrukaš ako napadaš onoga tko je nema . A ako napadaš onga jako tko je ima možeš jako lako da na je+eš kao niko tvoj !!!

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:18 10.05.2018.

ako izrael ima atomsko oružje, jedini u toj regiji, onda svi njegovi susjedi imaju pravo to isto imati. to oružje je oružje odvraćanja, strateško. izrael se toga boji, jer sva njegova snaga leži isključivo u stalnim napadima na druge. i svi su mu prijetnja. i jesu, i nama su svi naši susjedi prijetnja.

VL
Avatar abcd
abcd
09:13 10.05.2018.

Saudijci nisu sposobni proizvesti ni cackalicu a kamoli nuklearno oruzje. Isto mogu jedino dobiti od cionistickog rezima ili rezima u Washingtonu.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
02:21 10.05.2018.

Desnicari navijaju za Trumpa, a time i za Saudijsku Arabiju. Desnicari obozavaju bivseg Kgbovca, jugonostalgicara Pjutina. Desnicari vole na Tv gledati Bujkija i Seselja, 2 brata po mrznji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.