Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI ODLUKE

Maras otkrio detalje razgovora. Saucha: Nisam dobro, nemojte me lomiti...

Tomislav Saucha
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/9
05.05.2017.
u 09:34

'Željko Lacković nas je izdao večer prije. Tko zna zbog kojih sve motiva'

SDP-ov zastupnik Gordan Maras opisao je razgovor kojeg je, uoči izglasavanja opoziva ministra financija Zdravka Marića, vodio s Tomislavom Sauchom.

Podsjetimo, Saucha je glasao protiv opoziva.

NAUČIO SAM SE DA U POLITICI RAZOČARANJA NE SHVAĆAM OSOBNO I DA NAKON NJIH BUDEM JAČI!
Prije jučerašnje sjednice prišao sam kolegi iz Sabora jer nakon informacija koje su mi to jutro dali kolege iz Kluba zastupnika, nisam više bio siguran kako će glasati oko Marićevog opoziva. Iako ga je prije dvadeset dana potpisao zajedno sa drugim zastupnicima. 
Željko Lacković nas je izdao večer prije. Tko zna zbog kojih sve motiva.
Gubitak još jednog glasa značio bi ostanak Marića na funkciji. Prišao sam mu, potapšao ga po ramenu i pitao ga kako je? Odgovorio mi je: Nisam dobro. Rekao sam mu da sjednemo sa strane da ga nešto pitam. Prišao nam je i Saša Đujić. 
Kratko nam je rekao. Nemojte me lomiti. U tom trenutku sve mi je bilo jasno. Podržat će Marića i imat ćemo 75 glasova. Bio sam razočaran jer sam uložio puno energije da opozovemo Marića i nisam imao više volje dalje s njime razgovarati. Loše raspoložen otišao sam i čekao rasplet glasovanja. Završilo je 75:75.
Bez obzira na to, brzo sam vratio motivaciju. Vjerujte mi ja ne odustajem lako. Uporan sam i borben. Na kraju će doći na moje i Plenković i Marić više neće voditi Vladu RH. 
I neće do toga proći puno vremena!

- Napisao je Gordan Maras na svojem Facebook profilu.

 

 

 

 

Komentara 10

ZD
zdepar
14:38 05.05.2017.

druže maras, budite legalist, show us the number !!!!!!!!!!!!

BE
berija
10:17 05.05.2017.

Dragi gospodine Maras, dok vi raspravljate o tako bitnim stvarima u trenucima kad (nebitno čijom zaslugom) gospodarstvo raste, stiže turistička sezona, imamo problema na granicama - dok vi, dakle, raspravljate o tako bitnim stvarima kao što je tko će biti predsjednik Vlade, tko će biti ministar - meni stižu računi. Svaki mjesec klizim sve dublje u minus, ali vas to nije briga. Moja djeca bi koji put pojela komadić čokolade, ali vas to nije briga. Moj 15 godina star automobil zna se i pokvariti, ali to vas nije briga. Uistinu, koristan ste član našeg društva. Ja, zbog gore navedenih razloga, uskoro neću biti član vašeg društva, već njemačkog. u njemačkom društvu nije toliko bitno tko je kancelar ili tko je ministar, divljaštvo kakvo ste iskazali posljednjih godina u Njemačkoj bi trajalo par dana - bili biste odstranjeni iz politike. U njemačkom je društvu važnije kako pripadnici njemačkog društva žive, nego kako se zove neki ministar. Usput budi rečeno, Plenković gadno griješi. Niste simpatični niti ste ikad bili - vi ste zao, ciničan, podmukao, zločest, prljav političar. Vjerojatno ste i takav čovjek. Nadam se da HDZ neće izgubiti ni ovo političko nadmetanje ni ijedno drugo dok ste vi u hrvatskoj politici jer vaš moto je - "Jao pobijeđenima". Nadam se, iskreno se nadam, da će vaša djeca živjeti točno kao i moja - u oskudici i neimaštini. Nadam se i da će svi potomci vaše djece dok je ljudske vrste živjeti u siromaštvu. Vama želim svu sreću, pa da i svojoj djeci omrznete.

ŠT
ŠtoReći
16:20 05.05.2017.

Sve što ti imam reći je,pokaži broj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije