Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon utakmice

Satima nisu smjeli iz autobusa, a cijeli put bio bez incidenta

'OLYMPUS DIGITAL CAMERA         '
''
22.11.2012.
u 09:30

Nikome od navijača nije bilo jasno zašto takva opsada policije, ali mnogi misle da je to bilo maslo vozača autobusa

Osim po ispadanju rukometašica Podravke iz Lige prvakinja, 50-ak koprivničkih navijača nedjeljno gostovanje u Ljubljani pamtit će i po nezabilježenim mjerama slovenske, a poslije i hrvatske policije. Iako na putu prema Sloveniji, uoči utakmice i na samoj utakmici, tijekom koje su navijači odali i počast Vukovaru, nije bilo ama baš nijednog incidenta niti je bilo tko uhićen, na povratku kućama navijačima iz autobusa Čazmatransa nije bilo dozvoljeno ni obično – mokrenje.

Naime, slovenska policija pod rotirkama je od dvorane u Ljubljani pa sve do graničnog prijelaza na Bregani koprivničkim navijačima vozilima priječila izlaze na sva ugibališta i benzinske postaje, a u autobusu nije bilo zahoda. Na Bregani je bilo 30-ak policajaca, a kada se nakon 20-ak minuta i prošla granica, isti scenarij ponovio se i na hrvatskom dijelu granice. Autobus je stajao i nikoga se od navijača nije puštalo van dok ne dođe – specijalna policija.

Kada su oni nakon pola sata konačno stigli, navijačima je dopušteno da idu u kemijske zahode koji su cijelo vrijeme bili udaljeni samo 30-ak metara. I put do Koprivnice navijači su proveli pod pratnjom policije s upaljenim rotirkama, a iako to nitko nije mogao dokazati, krivnju za cijelu ovu "opsadu", zbog koje su se mnogi s pravom osjećali kao građani drugog reda, navijači su svalili na vozača autobusa. On je još u autobusu to sve demantirao, ali njegove riječi prije polaska u Ljubljanu "imam ja jakog čovjeka u Sloveniji ako bude trebalo" same su potpirile tu sumnju.

Ključne riječi

Komentara 1

SN
Sniper
10:04 22.11.2012.

Novinarček. Evo tebi uputnica. Nije tvoje davati mišljenje o događaju nego pokušati opisati temu što nasušnije, bez svojega stava. Vidiš fotografiju. Ako je s predmetnog događaja, gdje je mjesto nekakvom čuđenju. To je i previše za pod rotirke i terajj van iz iz Slovenije. Pametnom dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije