Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK AGONIJE
Povratak na članak

Stigle satelitske snimke: Ponovno nisu ništa pokazale! 'Kapetanova obitelj je razočarana'

Hoće li se oni sad pregrupirati i organizirano krenuti natrag prema svojim matičnim lukama, a da pritom obave nekakvu dodatnu potragu, to je najvjerojatnija opcija, zaključuje Neven Melvan.

Komentari 5

KE
kelab
08:42 13.10.2019.

Tuzno.

VL
PR
prajdali100
23:21 12.10.2019.

Nažalost moramo se pripremiti na najgore.

VL
OR
Orserra
05:33 13.10.2019.

Neznam zasto su poceli traziti sa satelitima tek nakom vise od 10 dana od potunoca broda kada je struja odnjela splavove (ako su se stvarno aktivirali). par 100 milja od potunuca broda. Ako su se splavovi aktivirano oni sugurno negdje su, prazni ili puni, sa zivima ili mrtvima. A istina je sigurno da to nije lako uociti na takvoj velikoj povrsini, cak preko satelita. Svaka malo veca pjena, komad balvana more bit splav.

VL
Avatar KeK_LoL_JK
KeK_LoL_JK
22:27 12.10.2019.

cijela priča sa "satelitskom tehnologijom" je postala nekako neuvjerljiva u zadnjih par godina...vrijeme će pokazati...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.