Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječki HNK

Saša Broz podnijela ostavku na mjesto ravnateljice Opere

'12.10.2011., Utrine, Zagreb - Kazalisna redateljica Aleksandra Sasa Broz. Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
Foto: 'Boris Scitar/PIXSELL'
11.02.2014.
u 18:12

Ovim putem zahvaljujem svim kolegama i suradnicima koji su surađivali s Operom HNK Ivana pl. Zajca za vrijeme trajanja mog mandata

– Poštovani, danas, 11. veljače. 2014., zatražila sam raskid Ugovora o radu na određeno vrijeme, odnosno podnijela ostavku na mjesto ravnateljice Opere HNK Ivana pl. Zajca. S obzirom na to da se program zbog kojeg sam prihvatila mjesto ravnateljice i koji sam planirala neće realizirati do kraja mog mandata, ostanak na toj poziciji u teatru više nema svrhu. 

Ovim putem zahvaljujem svim kolegama i suradnicima koji su surađivali s Operom HNK Ivana pl. Zajca za vrijeme trajanja mog mandata, a zahvaljujem i medijima na više nego korektnom praćenju moga rada, oglasila se danas kratkim priopćenjem Saša Broz, ravnateljica Opere riječkog HNK Ivana pl. Zajca, koja je tu dužnost preuzela u travnju prošle godine.

>> Saša Broz: Tito je volio operu, a operne pjevačice voljele su njega

Komentara 31

HA
Harpoon
20:27 11.02.2014.

Draga moja Saška, unuče dede svoga. Sada kada imaš malo vremena pročitaj dostupnu literaturu o svom dedi, pa češ vjerojatno saznati neke detalje o kojima ti deda nije pričao dok te ljuljuškao u naručju. Saška dete, on ti je u Top 10.

Avatar solariUM
solariUM
19:48 11.02.2014.

Lako je biti moralan kad si potkožen...a za ovakve radno mjesto sa 5-cifrenom plaćom(neto ,da ne bi bilo zabune) od 1945-danas se uvjek dobivalo na "halo druže imam jednu malu..." kad je sit gladna razumio

BU
Bulaba
18:26 11.02.2014.

Srce nam se cijepa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije