Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice trovanja
Povratak na članak

Šarov nije uspio, uginuo je u vinkovačkom skloništu

Nije pokazivao znakove bolesti, u utorak je još dobio antidot terapiju, rekao nam je Ilija Stević, vlasnik skloništa. No, kasno navečer bio je mrtav

Komentari 4

Avatar fredi
fredi
23:44 23.03.2017.

Sramota da su ovi bezdušni "ljudi" još na slobodi!

VL
Avatar eti
eti
13:33 24.03.2017.

Kosa mi se na glavi digne kada netko na svaki članak o kućnim ljubimcima spomene gladnu djecu Afrike. Dajte se više resetirajte! Postoji pojam u ljudskom jeziku koji se zove "empatija", što nažalost nije karakteristika svih pripadnika ljudske vrste (i to mogu razumjeti), jer da je, ne bi bilo ni otrovanih pasa, a ni djece po sirotištima. Dakle, i gladna djeca u Africi, i bosa djeca u sirotištima, i napuštene i bolesne životinje su produkt samo jedne životinjske vrste - čovjeka. I zato ne kenjajte vi lažni moralisti i ne prozivajte ljude koji čine nešto humano i plemenito za one koji sebi ne mogu pomoći, a koje ste upravo vi i ovakvi kao vi stvorili, nego pronađite u sebi trunku onoga "što čovjeka čini Čovjekom"! E to se zove evolucija!

VL
EV
evropljanin
10:29 24.03.2017.

Eto sada divni covjek koji je to napravil budi sretan. Napravio si zaista veliko djelo. Dali si sretan?

VL
KU
kupatilo
01:25 24.03.2017.

Zalosno alije jos zalosnije stose dozvoljava vlasnicima daih samo tako odbace a jos zalosnije stonam djeca ipak nisu prvo napameti.Koliko gladne djece imamo a koliko koji zive sa roditeljima koji vode nebrigu o njima.Zaomije i zivotinja ali mislim danam nisu prioritet u zbrinjavanju nego u kaznjavanju onih koji ih odbace ili dozvoljavaju nekontrolirano razmnozavanje pa onda psi zavrse na ulici.Samim tim su i potencialna opasnost zaraza.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.