Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEŠTO ŽELE ZAUZVRAT'
Povratak na članak

Šarec: Parlament treba ispitati financiranje Janšine stranke iz Mađarske

Stranke koje sada s Janšom pregovaraju o formiranju nove desne vlade trebale bi se pitati "kome će ta vlada biti podložna kad se mediji njegove stranke financiraju iz Mađarske", poručio je Šarec putem Facebooka

Komentari 3

DU
Deleted user
11:37 14.02.2020.

Šarec je baš pravi komičar..Janša jedini političar koji realno gleda i govori da bi im Hrvati trebali biti prijateljski narod a kokošari uporno kljucaju po nama

VL
RO
robidrago235
17:13 14.02.2020.

Možeš si Janšu odpeljat doma. Završit če on kao vaš Sanader. Svi lopovi skupa, to je njihov moto. A Slovenci i Hrvati su prijateljski narod i ne treba nekih političara da ih u to uvjeruje, njima je posao da odrade politiku koja nije na zlo ni jednima ni drugima. Kapiš.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.