Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sarajevo Dodiku
Povratak na članak

'To može dovesti do nestanka Republike Srpske, a ne BiH'

Na Dodikove najave da će izglasati deklaraciju o nezavisnosti Republike Srpske oštro su reagirali i Amerikanci i Misija EU

Komentari 186

HL
HV_LAKI102
23:17 11.04.2015.

Mogu samo da zamislim koji bi to bio rat u BiH da sutra pukne.RS mora nestati,milom ili silom,to je cisto zlocinacka tvorevina i nikad mi nece biti jasno kako je svjet napravio takvu gresku i dozvolio im da zadrze onono sto su okupirali i to sve na pragu 21 stoljeca,sramota nevidena.

VL
PL
pero.largo
22:47 11.04.2015.

Muljatoru Dodiku je najbolje da organizira svoju malu državicu u hlačama , pa put pod noge prema Srbiji - nikad BiH nije bila Srbija niti srpska pa nece ni biti u buducnosti , a oni kojima fali Srbija imaju demokratsko pravo da spakiraju kofere i napuste BiH.

VL
Avatar imotska115
imotska115
22:16 11.04.2015.

Bosna je uvik bila Bosna i Hercegovina, a mozda je on i u pravu kad veli da bi RS mogla nestati. Moramo se podsjetiti da je nastala u vrime genocida. Mislim da se nemoze odcijepit bas tako lako od BiH.

VL
TR
Trnjanec
21:20 11.04.2015.

Vidim, stiže neko nevrijeme... Možda kakav Uragan.

VL
RU
ruger
03:56 12.04.2015.

Biti ce onako kako amerika odluci.Svi to znate.

VL
BR
brojevi
21:43 11.04.2015.

U ratu pobijeđeni bosanski pravoslavci (Srbi) dobivaju za kaznu, zahvaljujući Billu Clintonu i EU svoj entitet tkzv. RS. A Hrvati za nagradu suživot sa Bošnjacima koji su brzo zaboravili da BiH postoji iskljućivo zahvaljujući tim istim Hrvatima koje sada majorizirajuaju i svode na nacionalnu manjinu.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
00:16 12.04.2015.

Mile zaboravlja ono najbitnije.....po bilo koje promjene mora prvo po dozvolu u Begeš, potom u Zagreb....a kod nas više ni na vlasti najomijeniji predsjednik u jenom mandatu.....skoro nit u MVP više nebu "ministarka inostranih" !!!

VL
DU
Deleted user
03:09 12.04.2015.

Tehnički gledano, tzv. Republika Srpska je ionako neovisna. Odnosi Banja Luke i Sarajeva se ne popravljaju, niti će ikada popraviti, jer za to ne postoji niti političke, a niti ljudske volje. Sama činjenica da su dobili entitet dovoljno govori o stavu Zapada, a narod u BiH nitko ne pita ništa. Oni će i dalje živjeti teško i nitko ih neće pitati ništa. Šačica ljudi iz svakog entiteta će gurati svoje interese, gledati svoja posla i truditi se da sve ostane isto kako bi mogli imati tri predsjednika, stotine ministara i živjeti na grbači napaćenih ljudi. Svaki mali čovjek u BiH bi samo htio živjeti normalno i svojoj djeci pružiti bolji život. Ovakvi politčari i politika tom narodu i ne mogu ponuditi ništa bolje od ovoga. Srbija će šutjeti i neće se htjeti miješati. Muslimani će okrenuti glavu i čekati lovu s Bliskog istoka, a Hrvati u Hercegovini će sanjati da će dobiti komadić svog entiteta - na kraju će opet sve biti isto: jad, tuga i bijeda... Dvadeset godina je prošlo od tog Daytonskog sporazuma, a stvari se nisu promijenile na bolje, a kako stvar stoji, vjerojatno i neće... Pozdrav svim Bosancima i Hercegovcima, vrijednim ljudima koje nitko više ništa ne pita, nego samo kao ovce prate svoje Čobane!

VL
VE
velikazmija
22:17 11.04.2015.

srbi će izgubiti srpsku ne vrate li posavinu hrvatima to je istina a dodiku je misto s dabićem-

VL
KR
krass
01:13 12.04.2015.

antijugo, kog nisu Turci njega su Švabe Ugari ili Italijani trpali...pa ti pitaj baku ko je bio na njoj.

VL
ČA
čarapan
01:39 12.04.2015.

reč "PROLIV" u prvodu znači " trn_U_oku"

VL
HA
Harrawath
11:39 12.04.2015.

Podrzavm gosp Dodika u naumu da se ta zločinačka tvorevina zauvijek izbriše

VL
PR
prihvatisemotike
10:03 12.04.2015.

Neka znaju četnici iz genocidne tvorevine i njihova subraća ercegovci da im neće uspjeti razbiti Bosnu.Strašno je kad ercegovci koji su izdali 150 tisuća Posavskih Hrvata,rade u interesu četnika a protiv nas.

VL
SA
sablja810
11:02 12.04.2015.

Ovakva tvorevina je produzetak miloseviceve politike, jer nagraduje agresore, umjesto da ih se sankcionira i ukaze na granice prihvatljivog ponasanja. Nitko, osim srba, vodi agresivnu i osvajacku politiku, sto se pokazalo greskom. I Tudmana i Izetbegovica. Sa ratnim neprijateljem nema dogovaranja i prijateljskog fair-playa ! Eto, sad problema, u stvari od samih pocetaka. Tzv.republika srpska zeli svoju drzavu i tako je trebalo odluciti. Neka se pripoje rusiji ako hoce, ali problem nije u njima. Bosna je onemogucena, blokirana je i Hrvati su zrtve i taoci tog umjetno stvorenog sukoba. Hrvatska i Hrvati su podnjeli najveci teret, a sada se sele i bjeze iz bosne, jer su u rukama politicara, koji nemare i rugaju se vlastitom narodu. Bosnu se moralo podjeliti odmah, ali ne onda ne bi bilo uzroka nemira i problema, sto je i cilj tog projekta. Silom poklopati poklopcem bure baruta, i uvijek pomalo otvarati poklopac. Po potrebi. Smijesno, to svi znaju, ali se prave bene, kao i zadnjih 50 godina. Sarajevo se mora odluciti, ili u EU sa ZG, ili u BG u izolaciju sa Banja Lukom. Trece nema, ili ?!

VL
SE
sedam01
15:26 12.04.2015.

Kao Srbin podrzavam moje zemljake Hrvate iz Hercegovine, da osnoju svoju republiku Herceg -Bosnu, imaju na to pravo, kako god da se okrene, i imace apsolutnu podrsku od svih normalnih gradjana BIH. Kome je do suzivota sa vehabijama neka izvoli...

VL
Avatar softmoby
softmoby
11:59 12.04.2015.

srbi su napravili najveću grešku ikada kada su napali Hrvate i izvršili gnjusne zločine, Vukovar itd. ,trebali bi se svaki dan za to ispričavati i na sve moguće načine pokušati ublažiti posljedice, jedino možda tada, samo možda bi Hrvati oprostili, a ne da onaj nikolić kad god ima priliku pljuje i oblajava, kao što nas oblajavaju i širom svijeta, srbi vrijeme bi bilo da se slegnete i pomirite s nekim stvarima jer nikada niste niti će te moći pokoriti Hrvate !!!

VL
CI
cinbenik
06:54 12.04.2015.

Naravno da bi posljedica samostalnosti RS,trebao biti nastavk rata u BiH,ako MZ neuspije sprijeciti drugim metodama,pogubnu politiku Dodika ,ali je isto tako potrebno reci ,da Hrvate nemoze prestvaljati HDZe ,koji od prvog dana pogoduje politiki Srba u BiH,a za racun Velike Hercegovine,a to znaci i do uistenje Hrvata Bosne..veliku ulogu u "podrzci" HDZea ima i crkva,..HDZe je do sada raselio 50% Hrvata iz BiH,odnosno svi su iz Bosne,dok je Hercegovimna etnicki cista.........Poslije se biskupi cude sta je sa Hrvatima Bosne,i traze razloge unistenja ,a daju podrzku unistavacima........

VL
Avatar Kojot_
Kojot_
20:42 12.04.2015.

Hrvati htjeli ili ne ! Moraju zajedno sa gospodinom Covicem , RS i gospodinom Dodikom da ostvare neovisnu Herceg Bosnu ili neka se i drugacije zove ? Uopste nije bitno sto mislimo o Srbima ili sto oni misle nama !ma ! Spaja nas zajednicki cilj, da se oslobodimo terora Sarajeva, Bosnjackoga kalifata i kalifa Bakira i njegoviog saveznika S. arabiju i ustrojstva serijata. Dosta nam je bilo okupacije Turske 500 godina kuluka, danka u krvi, mucenja i ubijanja kaurina . Z.D.S :)

VL
ZR
Zrakomlat
12:53 12.04.2015.

e lepo, republikanci svojim budzetom finansiraju dzamahiriju i njene institucije, srbija koji ni sama nema, deli koru kruva sa srpskom, jer srpska ne moze samostalno na trziste. ovako dalje ne ide, da nam turci ubiru harac sedeci i sve duvan puseci, jok, more.

VL
GO
Goran41
13:19 12.04.2015.

Bosanski pravoslavci (srbi) zive u Bosni i Hercegovini od 11 stoljeca, a ne od 1992 godine kako se zeli stvoriti dojam da su tada doselili. Rusija je garant za pravoslavne. Putin podupire ne samo Republiku Srpsku nego i ostale ie i slavenske zemlje svidjelo se to nekome ili ne.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.